Elena Merisoreanu, primele declaratii dupa ce a fost internata in spital cu COVID-19! Cum se simte artista?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 19 sep 2021, 18:25

Teribila veste ca Elena Merisoreanu s-a infectat cu noul coronavirus a picat ca un trasnet peste toti fanii sai.

Indragita artista de muzica populara, Elena Merisoreanu, in varsta de 74 de ani, s-a infectat de curand cu virusul SARS-CoV-2 si a ajuns de urgenta la Insitutul Matei Bals din capitala, unde medicii au decis sa o interneze. Teribila veste a venit la nici o luna dupa ce indragita artista a mai fost internata in spital, pentru o interventie chirurgicala.

Elena Merisoareanu internata in spital dupa ce s-a infectata cu COVID-19

Celebra cantareata Elena Merisoreanu a mai fost internata in spital in urma cu o luna, atunci cand a suferit o interventie chirurgicala, iar acum aceasta se confrunta din nou cu probleme de sanatate dupa ce s-a infectat cu nemilosul coronavirus.
Elena Merisoreanu a crezut initial ca se confrunta cu o raceala mai puternica deoarece se vaccinase cu schema completa impotriva COVID-19 si spera ca va fi protejata.

Insa fiica sa i-a facut un test antigen rapid, iar rezultatul a fost pozitiv, semn ca artista fusese infectata cu noul coronavirus. Starea sa de sanatate s-a degradat treptat asa ca aceasta a fost transportata la Institutul Matei Bals, din capitala, unde medici au decis sa o interneze.
Intre timp, starea artiste a redevenit stabila si insa se mai afla internata in spital sub supravegherea medicilor, insa aceasta a tinut sa le impartaseasca si fanilor sai ca se simte mai bine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Elena Merisoreanu, mama si bunica model! Artista are o familie frumoasa insa este suparata ca fiicele si nepotii intentioneaza sa se mute definitiv in SUA! Iata cum arata nepotelele acesteia si cat de talentate sunt

"M-am internat de aseară. Nu sunt în stare gravă, sunt la salon, nu la terapie intensivă. Am crezut că sunt răcită, dar după ce am rămas fără gust și miros mi-am dat seama că e posibil să am Covid.
Sunt pe tratament și perfuzii. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, aveam concerte dar sănătatea e mai importantă. Înainte de vaccin nu am mai avut Covid.

Am umblat pe la evenimente, cântări, concerte, nu știu de unde l-am luat.
Din ce am înțeles, și Vorica de la Clejani e internată tot aici, dar la alt etaj, mi-au spus fetele. Ea e mai demult.", a declarat astazi, artista pentru playtech.ro

Citeste si: Elena Merișoreanu, operată de urgență! Artista se confruntă cu probleme grave de sănătate