ADEVARATUL motiv pentru care Alex Bodi isi face injectii cu steroizi! A spus tot adevarul: "Vreau sa se stie ca totul e calculat in viata..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 aug 2022, 06:45
De ce Alex Bodi si-a facut injectii cu steroizi
Sursa: Captură KANAL D

Alex Bodi a recunoscut ca apeleaza la injectiile cu steroizi pentru masa musculara, insa acesta nu este singurul motiv, a dezvaluit omul de afaceri.

Alex Bodi este un barbat curtat si recunoaste si el ca este atragator. Alex Bodi chiar a marturisit in emsiune la Denise Rifai ca are un regim de viata draconic si nu lasa nimic la voia intamplarii atunci cand este vorba de viata si organismul lui. Intrebat daca este dependent de injectiile cu steroizi, Alex Bodi a lamurit si acest aspect, insa intr-un alt context destul de nebainuit.

Citeste si: I-ati cerut Biancai Dragusanu sa se prostitueze? Raspunsul lui Alex Bodi la acuzatiile divei care o va face sa turbeze

40 de intrebari cu Denise Rifai. Sunteti un barbat atragator?

Alex Bodi: "Asta o spun din multitudinea complimentelor pe care mi se fac. Atat din partea femeilor cat si din partea barbatilor, apropiatilor.

Pentru mine corpul si pentru majoritatea oamenilor este un templu. Eu tin foarte mult la imaginea mea. In ce sens? Incepand de la felul sau modul de viata, incepand cu odihna, insa sport, dieta, suplimente. Am tatuajele, niciunul nu est ela voia intamplarii. Imi place sa ivestesc in mine, in imaginea mea, imi confera o stare de incredere, de autostima. Cand te simti capabil, se reflecta si in viata de zi cu zi.
Am grija la ce mananc, daca mananc curat de doua-trei ori pe zi, a patra, a cincea oara, mai ba si ceva mai neortodox."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

40 de intrebari cu Denise RifaiSunteti dependent de steroizi?

Alex Bodi: "Nu, chiar ma bucur ca pot lamuri acest aspect. Steroizii sau anabolizantele le folosesc 70% dintre sportivi sau cei care merg la sala. Eu am foslosit ca sa slabesc, insa niciodata ca sa pun masa musculara pe mine. Am folosit un hormon de crestere si un mililitru de testosteron.

Au fost momente cand le-am folosit pentru ca nu mi-am mai dorit copii. Stiam ca am doau fete cu doua femei diferite, urmatorii mei copii trebuiau sa fie cu cineva in care sa am incredere deplina care intruneste anumite critarii care ma va face sa fiu sigur ca va fi mama copiilor mei. Nu ai cum sa folosesti de trei ori pe zi steroizi ca ai muri rapid, intr-o luna.
Eu spun in ceea ce ma priveste pe mine. La mine totul e calculat totul in viata. Eu imi fac toate analizele. Eu sunt un om foarte calculat. Tin foarte mult la modul meu de viata."

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.