START VOT! Ascultă URSUL din tine și alege categoria de film preferată. Care sunt opțiunile acestei săptămâni?

Author: Amalia Georgescu

După o perioadă de pauză, acum dăm din nou START VOT. Vei avea ocazia de a alege din nou categoria de film preferată. Cum trebuie să procedezi?

URSUL din tine, din nou pus la treabă! Kanal D și Ursus România îți oferă din nou șansa de a alege categoria preferată de film. Acest lucru înseamnă că tu vei face programul la TV și că trebuie să intri pe contul de instagram Kanal D România și să faci cea mai bună alegere.

Începe din nou votul! Ce trebuie să faci pentru a te asigura că vezi pe KANAL D filmul din categoria preferată?

Dăm startul unei noi săptămâni de vot, astfel că stă în puterea ta să alegi categoria de film câștigătoare. Tot ce trebuie să faci este să asculți URSUL din tine, să intri pe contul de Instagram Kanal D România, în secțiunea InstaStory și să votezi. Deși regulile jocului sunt aceleași, există câteva schimbări pe care trebuie să le știi. Votul se va desfășura pe instagramul Kanal D România, de miercuri până vineri, ceea ce înseamnă că ai la dispoziție 3 zile în care să îți exprimi votul. Sâmbătă vom anunța categoria câștigătoare, iar luni vei putea urmări la Kanal D filmul tău preferat.

URSUS și Kanal D vor să se asigure că începi săptămâna cu dreptul și cu un film bun, astfel că ți-au pregătit o serie de surprize pentru perioada imediat următoare. Tu trebuie doar să asculți URSUL din tine și să alegi categoria de film care ți se potrivește cel mai bine. 

În serile de luni, la Kanal D va fi difuzat filmul din categoria câștigătoare, ceea ce înseamnă că tu poți decide ce va rula la TV în prima zi a săptămânii.

În această săptămână, URSUL din tine trebuie să aleagă între cele două categorii care au intrat în joc: suspans și acțiune. Stă în puterea ta să decizi dacă seara de luni va fi plină de acțiune sau scenele din film vor prelungi suspansul. 

Nu uita să pui berea la rece începând de acum și să îi anunți pe cei dragi că seara de luni o veți petrece împreună. Vizionând filmul oferit de URSUS și Kanal D, cu siguranță veți prelungi atmosfera de weekend și veți încheia într-o notă pozitivă prima zi a săptămânii, considerată de mulți ca fiind și cea mai dificilă dintre toate.

Filmul de luni seară, ales chiar de tine, va fi difuzat la Kanal D imediat după îndrăgitul serial Nehir.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.