In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, momente teribile la spitalul Berhayat!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 22 sep 2021, 10:05
video Foto(6)

Medicii din spitalul Berhayat trec prin cele mai dificile clipe! Aflati ce se va intampla astazi intr-un nou episod dramatic din "Doctorul minune".

In episodul din aceasta seara, de la ora 20:00, din serialul “Doctorul minune”, noi evenimente neprevazute ii vor face pe protagonistii serialului sa treaca prin situatii limita.

Ce se intampla astazi in serialul "Doctorul minune": Momente teribile la spitalul Berhayat!

Ali are mari emotii in ceea ce priveste operatia micutei Betus, insa dr Ferman, profesorul Adil si Nazli il incurajeaza si ii sunt alaturi tanarului rezident.

Pe de alta parte, Ali prinde curaj si isi marturiseste sentimentele pe care ne nutreste pentru Nazli.

Citeste si: Primele imagini de pe platourile de filmare ale serialului Doctorul minune! Ce fac actorii in pauzele dintre filmari

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cadrele medicale de la spitalul Berhayat trec prin momente teribile, atunci cand, doi pacienti sositi la Urgente sunt infestati cu un virus periculos. Conducerea spitalului declara stare de urgenta si institutia intra in carantina.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.