Ea este iubita lui Ferman din serialul Doctorul minune, in viata reala! Iata cu cine se iubeste Onur Tuna, actorul cu cei mai frumosi ochi din Turcia!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 12 nov 2021, 16:53
video Foto(6)

Carismaticul actor Onur Tuna care da viata personajului Ferman din serialul Doctorul minune, este unul dintre cei mai ravniti actori ai momentului din Turcia.

Onur Tuna a devenit in prezent unul dintre cei mai apreciati actori din Turcia nu numai datorita aspectului sau fizic atragator ci si datorita talentului sau actoricesc de exceptie, dovedit in numeroasele roluri jucate pana acum in seriale turcesti de mare succes.

EA este iubita lui Ferman din serialul Doctorul minune, in viata reala

Cu peste zece ani de experienta pe micile si marile ecrane, Onur Tuna continua sa surprinda placut publicul din Turcia si de peste hotare, cu roluri magistral interpretate, in care acesta se transpune perfect reusind sa contureze

personaje memerabile.

Desi initial Onur Tuna isi dorea sa urmeze domeniul Economic in carede altfel a si studiat, la indemnul parintilor sai, dupa absolvirea facultatii de Economie acesta a decis sa se reorienteze catre actorie si a simtit ca aceasta ii este de fapt menirea si a ales calea spre celebritate. Desi s-a dedicat trup si suflet actoriei, Onur Tuna n-a renuntat nici la pasiunea sa pentru muzica, pe care a continuat sa o fructifice in paralel, realizandu-si un studio in care intra din cand in cand pentru a mai inregistra piese.

Dincolo de activitatea sa profesionala, Onur Tuna, ajuns la 36 de ani, este renumit si pentru viata sa amoroasa destul de tumultoasa. Chiar daca a incercat mereu sa isi pastreze in umbra viata personala, presa din Turcia a reusit sa descopere detalii inedite din culisele relatiilor sale cu diverse femei celebre.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Impresionant! Taner Olmez și Onur Tuna au o voce de milioane! Vei rămâne uimit de cum cântă actorii din serialul „Doctorul minune”

Dupa cateva relatii esuate, Onur Tuna se pare ca iubeste din nou. Chiar daca nu s-a afisat pana acum in public alaturi de noua sa iubita, presa turca a scris ca acesta ar forma un cuplu cu frumoasa si talentata actrita Elif Dogan.

Aceasta are 27 de ani si a deenit cunoscuta in Turcia datorita rolului jucat in serialul „Așk Laftan Anlamaz”, in anul 2016, care i-a adus un succes rasunator. Ramane de vazut daca cei doi actori isi vor face aparitia impreuna fara a se mai feri de ochii presei.

Citeste si: Cu ce se ocupa Ferman din serialul "Doctorul minune" cand nu se afla pe platourile de filmare! Incredibil ce pasiune nebanuita are celebrul actor Onur Tuna!