TEST DE OBSERVAȚIE: Câte găuri are acest tricou? Mulți oameni n-au știut răspunsul corect

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 aug 2022, 14:00

TEST: Câte găuri are acest tricou?

Sursa: brightside.me

Testul tricoului folosește metoda Ikeda, care îmbină distracția cu observația și învățarea, Iată care este răspunsul corect.

TEST DE OBSERVAȚIE: Câte găuri are acest tricou? Mulți oameni n-au știut răspunsul corect. Iată rezolvarea!

TEST DE OBSERVAȚIE: Câte găuri are acest tricou? 

Câteodată, atunci când privim o imagine, ceva ne atrage instant atenția, pentru că nu se află în locul potrivit. Alteori simțim că ceva nu este cum trebuie, dar nu știm exact ce anume, deci trebuie să ne uităm mai bine.

Citeste si: Video O rață care a fost întregistrată înjurând „Prostu' naibii” se alătură speciilor de păsări vorbitoare

Reușim, apoi, observăm detalii pe care nu le-am observat înainte. Evident, acest lucru nu se întâmplă, în general, în viața noastră cotidiană, dar se întâmplă în acest test de observație cu greșeli, care sunt greu de identificat.

Imaginea de sus a provocat bătăi de cap multor oameni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cunoști cumva răspunsul corect?! Câte găuri are acest tricou? Poate că sunt mai multe găuri, dacă privești mai atent! Puneți-vă mintea la contribuție, să vedem ce iese!

Citeste si: Conversația dintre două bătrâne pe messenger a stârnit hohote de râs în mediul online. Ce și-au spus cele două prietene? Toată lumea a rămas șocată

Tot ce trebuie să faci este să privești atent imaginea cu tricoul și să încerci să identifici toate găurile din tricou. Dacă nu ai mai rezolvat acest gen de teste, poate ți se va părea un pic mai complicat. 

Ideea este să te concentrezi și să privești foarte bine imaginea.

Acesta este REZULTATUL CORECT!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.