Maurice ''pune pe jar'' concurentele! Ce se intampla in aceasta seara la Bravo, ai stil Celebrities

Autor: Oana Iosif

Ce se intampla in aceasta seara la Bravo, ai stil Celebrities

Cea de-a treia săptămână “Bravo, ai stil! Celebrities” debutează în forță, aspirantele la marele titlu de Cea mai stilată celebritate din România sunt gata pentru a dovedi, celor 3 jurați, că sunt tot mai bune în conceperea outfit-urilor și că fiecare dintre ele merită să câștige marele titlu.

Una dintre concurente pășește plină de entuziasm, și este încrezătoare în ținuta aleasă pentru această ediție, dar outfit-ul ei nu pare pe placul juraților.

Ajunsă în fața lor, concurenta are parte de o reacție vehementă. Maurice Munteanu accentuează greșelile făcute de aceasta, iar parte dintre elementele vestimentare ale concurentei îl fac pe redutabilul jurat să se <întoarcă> în timp.  

Citeste si: Maurice Munteanu, dezvaluiri fara perdea, in cadrul show-ului „In oglinda”, despre cea mai grea perioada din viata lui: ''Eu eram convins că toți trei din mașină au murit...''

“Atât botinele, cât și poșeta sunt de pe vremea când la Paris se dansa la <Les Bains Douches> (celebru club parizian – n.r.) (…) Iar geanta să știi că am avut-o … mi-a vărsat cineva vin roșu pe ea, o jurnalistă norvegiană la o prezentare Margiela (Maison Margiela – n.r.)   (…) dar era acum 12-13 ani, situația asta. Eu n-am o problema cu piesele vintage, însă am una în momentul în care ele nu se repropun într-o alternativă care să ne aducă în contemporan, actuală, pentru că tot look-ul e <stuck în an era>”,  a

comentat Maurice Munteanu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Juratul Bravo, ai stil! 2021, Tibi Clenci, aplaudat la scena deschisa. Ce dezvaluire a facut in legatura cu fiul lui. Putini barbati ar face asta pentru o femeie. Anda Adam, cu ochii in lacrimi

Care este concurenta care i-a <provocat> întoarecerea <în timp> juratului Maurice și care dintre competitoare a cules cele mai multe aprecieri din partea juraților, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, într-o nouă ediție a emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.