Este incredibil! Care a fost răspunsul lui Dorian Popa după ce i s-a cerut certificatul verde într-un restaurant: „De ce să ne fie rușine?!”

Autor: Lavinia Medrea

Care a fost răspunsul lui Dorian Popa după ce i s-a cerut certificatul verde într-un restaurant

Sursa: Instagram

Dorian Popa a fost printre primele persoane cărora li s-a solicitat certificatul verde într-un restaurant, după ce Capitala a intrat ieri în scenariul roșu. Iată care a fost răspunsul lui!

Dorian Popa a fost printre primele persoane cărora li s-a solicitat certificatul verde într-un restaurant, după ce Capitala a intrat ieri în scenariul roșu. 

Care a fost răspunsul lui Dorian Popa după ce i s-a cerut certificatul verde într-un restaurant: „De ce să ne fie rușine?!”

Dorian Popa s-a numărat printre primele persoane cărora li s-a solicitat certificatul verde la intrarea într-un restaurant din București.

Proprietarii localurilor din Capitală au respectat legea cu ceva timp înaintea aplicării acesteia, având în vedere că măsura urma să își înceapă valabilitatea la miezul nopții.

Citeste si: Care este cea mai mare frică a lui Dorian Popa? Nu i-a fost rușine să o recunoască: „Ce speriat sunt de...”

Rata de infectarea, în București, a depășit trei la mia de locuitori ieri dimineață, 22 septembrie.

Cum știm că artistul mereu comunică deschis despre orice, reacția lui Dorian Popa nu a întârziat să apară!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Reacția artistului după ce i s-a cerut certificatul verde la restaurant

Din fericire, Dorian Popa s-a vaccinat complet împotriva virusului COVID-19, așa că a hotărât să vorbească și cu urmăritorii lui despre cum a fost experiența lui în restaurant.

Citeste si: Câți bani a câștigat Dorian Popa datorită lui Cheluţu? Suma este fabuloasă!

Cântărețului i s-a solicitat pentru prima dată certificatul verde și a fost mai mult decât bucuros să se conformeze.

„Am oprit să mănânc ceva și oficial este prima dată când mi se cere certificatul de vaccinare pentru a putea fi scanat. Îi și era rușine domnișoarei să mi-l ceară. De ce să ne fie rușine, fraților?! Ăsta e viitorul” le-a transmis Dorian Popa urmăritorilor săi, într-un story postat pe Instagram.

Capitala a intrat în scenariul roșu

Bucureștiul este de ieri, 22 septembrie, în scenariul roșu, după ce rata de incidență a depășit trei infectări la mia de locuitori. Conform DSP București, rata de incidență se află acum la valoarea de 3,65 la mia de locuitori.

Așadar, certificatul verde a devenit obligatoriu pentru cetățenii care vor să intre în restaurante, la teatru, la cinematografe, cluburi sau diverse săli de spectacole.