Carmen Harra, noi previziuni despre sfârșitul anului 2021. Clarvăzătoarea vine cu vești proaste pentru întreaga omenire: ”Vine o criză...”

Autor: Ana Dinu

Previziuni pentru finalul anului 2021

Sursa: Facebook

Carmen Harra face noi previziuni despre finalul anului 2021. Veștil clarvazătoarei nu sunt prea bune pentru perioada următoare.

Clarvăzătoarea a făcut o nouă previziune pentru finalul anului 2021 în care atenționează că ne așteaptă vremuri grele. Carmen Harra atrage atenția și spune că la finalul anului omenirea se va confrunta cu o nouă criză mondială care va fi generată de conflictele politice dintre țări.

Carmen Harra, noi previziuni pentru sfârșitul anului 2021. Ne așteaptă o criză mondială

Carmen Harra a făcut previziuni despre sfârșitul anului 2021 și ce întâmplări ar urma să aibă loc în următoarele luni.

”Vor fi mai multe inundații. Anul acesta, din fericire, cutremurul ne va ocoli. Inundații însă vor fi, dar anul acesta fenomenul politic vă fi cel mai puternic și nu aspectele acestea care vizează fenomenele naturale.

Anul 2021 va fi mult mai liniștit decât 2017. Vor fi două sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din permietru și din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii că ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru.

În 2021 va veni o criză economică. Să ne așteptăm la ea la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic”,   a

dezvăluit Carmen Harra.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe numele ei real, Carmen Mureșan, este originară din Bistrița, iar din anul 1983 s-a stabilit în Statele Unite ale Americii.

Carmen este doctor în psihologie și deține un cabinet de terapie alternativă. Aceasta este bine cunoscută în showbiz pentru predicțiile pe care le face și susține că poate vorbi cu spiritele.

Citeste si: Carmen Harra a dezvăluit câți bani cere pentru a ghici viitorul. Ireal câți dolari cere!

De ce Carmen Harra nu și-a refăcut viața

Carmen Harra a trecut prin tragedia vieții ei, în urmă cu 10 ani, și-a pierdut soțul. Tulburător este faptul că aceasta a știut că partenerul ei nu va ajunge la vâsta de 60 de ani.

”L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă.

Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, în calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani. Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani. În 2001, înainte de a murit, eu i-am spus, ”Vezi că pe plămânii tăi este o problemă”. (…) Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba”, a povestit la un moment dat Carmen Harra despre povestea să de iubire.

Soțul clarvăzătoarei a murit la 59 de ani, din cuza cauza cancerului la plămâni. Cei doi au împreună trei fete.

Citeste si: Câți bani cere, de fapt, Carmen Harra pentru a ghici viitorul? Tariful pentru o oră este usturător

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.