Vezi online serialul "Doctorul minune" subtitrat în limba română - Episodul 22, joi, 23 septembrie 2021 - VIDEO. Doctorul Ferman, în stare critică!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 aug 2022, 15:55

Doctorul Ferman, aproape de moarte!

Sursa: captura Kanal D

Episodul cu numărul 22 din serialul "Doctorul minune" este dramatic. Urmărește "Doctorul minune" și Live Video Online, pe kanald.ro.

Doctorul Ferman ajunge în stare critică din pricina virusului periculos care a ajuns la spitalul Berhayat.

După ce virusul pătrunde serios în spitalul Berhayat, care intră în carantină, doctorul Ferman face tot ce îi stă în putință pentru a-i trata pe pacienții infectați. Doctorul Ferman este, la rândul lui, infectat și ajunge în stare critică din pricina virusului.

Atât Adil, cât și Ali sunt în stare de șoc din pricina a ceea ce se întâmplă cu Ferman și nu mai știu ce să facă pentru a-l ajuta.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Dr. Tanju îi cere ajutorul profesorului Adil într-un alt caz de viață și de moarte, cel al unui pacient bolnav de leucemie. Acesta are nevoie de un transplant de măduvă însă donatorul se află în carantină, la secția Urgențe. Dr Tanju caută, cu ajutorul profesorului Adil, o cale de a-i salva viața pacientului său.

Ce se mai întâmplă în episodul 22 din "Doctorul minune" aflați doar urmărind serialul în această seară, de la ora 20:00, pe Kanal D. Puteți urmări serialul și Live Video Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe smartphone, tabletă, PC sau laptop.    

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Doctorul minune" rulează la Kanal D de luni până vineri, de la ora 20:00. Pentru a afla toate producțiile pe care le difuzează Kanal D, puteți consulta programul postului pe pagina dedicată din site a programului TV al Kanal D.

Citeste si: Cine este sotia profesorului Adil din serialul Doctorul minune, in viata reala! Iata ce familie superba are celebrul actor Reha Ozcan!

"Doctorul minune", povestea lui Ali

Serialul "Doctorul minune" prezintă povestea tânărului medic rezident Ali Vefa (Taner Ölmez), un cadru medical înzestrat cu numeroase calități, cu o pregătire excepțională, însă care a trecut prin multe greutăți.

Ali a fost instituționalizat în copilărie, iar drumul către o carieră prestigioasă de chirurg, așa cum are unul dintre modelele sale, doctorul Ferman, este deosebit de anevoios pentru el.

Ali a fost diagnosticat cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autist, care îl și ajută să iasă în evidență în anumite momente, dar îl și pune în situații dificile în altele.

Ali se îndrăgostește de Nazli, sentiment pe care recunoaște că nu l-a mai cunoscut și se apropie foarte tare de cadrele medicale din spitalul Berhayat, printre care Adil și Ferman.

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.