Carmen Negoita, in lacrimi! "Stati sa-mi revin! M-am simtit rau si cred ca mi-a accentuat starea" Ce anume a patit concurenta?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 24 sep 2021, 00:35
carmen negoita Foto(5)
Carmen Negoita a izbucnit in lacrimi in platoul Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Captură KANAL D

Carmen Negoita a fost dezamagita de verdictul nemilos al juratilor si a izbucnit in lacrimi in platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Competitia Bravo, ai stil! Celebrities devine din ce in ce mai apriga iar lupta celor noua concurente se amplifica pe zi ce trece. Fiecare editie reprezinta o noua provocare pentru cele noua femei ambitioase si dornice sa evolueze si sa devina din ce in ce mai stilate.

Carmen Negoita a izbucnit in lacrimi!

Oboseala acumulata dar si presiunea competitiei care incep sa apese pe umerii concurentelor declanseaza deja mici tensiuni atat intre ele, cat si in interactiunea lor cu cei trei jurati.

Asa a patit si Carmen Negoita in editia din aceasta seara, cand a izbucnit in lacrimi la scurt timp dupa momentul in care a defilat in fata juratilor. 

Desi initial nu a vrut sa dezvaluie ce anume i-a declansat starea de tristete, Carmen Negoita a recunoscut ca nu s-a simtit bine in ultima vreme, iar oboseala si-a spus cuvantul si a amplificat si mai mult starea sa generala.

Ulterior, la indemnul Ilincai Vandici, concurenta a acceptat sa paraseasca platoul pentru cateva minute pentru a merge in culise sa isi revina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Stati sa-mi revin! M-am simtit eu rau si cred ca mi-a accentuat starea! Am niste ameteli mai ciudate si de cand am intrat toata lumea m-a luat la suturi! Toata lumea.. orice chestie! Intr-o zi normala niste chestii de genul asta nu m-ar di afectat deloc! Dar toate au fost asa una dupa alta si pe starea asta..." ,a spus Carmen in culise.

Citeste si:|| Carmen Negoiță, Bravo, ai stil! Celebrities|| BIOGRAFIE: CINE este Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! Celebrities? Face furori pe instagram!

Citeste si: Carmen Negoita, reactie neasteptata la Bravo, ai stil! 2021: "Nu mi se pare corect sa fiu eu cea care propune..."

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.