Nehir recurge la un gest extrem! Tanara sfideaza verdictul judecatorului riscand totul pentru fiul ei! Aflati ce se va intampla marti, 28 septembrie, intr-un nou episod dramatic din serialul NEHIR, de la 22:30, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 28 sep 2021, 21:32
nehir serial la Kanal D Foto(6)

Nehir risca totul de dragul fiului ei, Mert

Sursa: Captură KANAL D

Nehir nu suporta gandul ca fiul sau ar putea ajunge langa rivala sa, Bahar si recurge la un gest necugetat.

Productia turceasca "Nehir" (cu titlul original "Baraj") a cucerit publicul inca de la primele episoade difuzate, prin intermediul unei povesti impresionante de viata a unei tinere greu incercata de destin. In prezent fanii serialelor turcesti il pot urmari in serile de luni si marti, de la ora 22:30, la Kanal D!

Ce veti urmari marti, 28 septembrie, in serialul "Nehir": Nazim reuseste sa castige custodia lui Mert cu ajutorul lui Bahar!

Dezamagit de faptul ca Nehir i-a inselat din nou asteptarile, dupa ce a descoperit-o in patul lui Tarik, Nazim decide sa lupte cu toate armele pentru a dobandi custodia micutului Mert, asa cum ii propusese Bahar.

Intre timp, Nehir descopera ca Bahar a pus la cale o inscenare oribila pentru a-i denatura imaginea de mama in fata instantei si astfel sa aiba castig de cauza si a-l ajuta pe Nazim sa il recupereze pe fiul lui.

Citeste si: Indragita actrita Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului NEHIR, aparitie uluitoare cu un bebelus in brate! Fanii sai au fost de-a dreptul uluiti!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Tarik si Zahra sunt la un pas de a fi pedepsiti pentru crima comisa in trecut si incearca din rasputeri sa distruga pe orice le va sta in cale, sau ii va pune in pericol. 

Intre timp insa judecatorul decide sa ii acorde custodia micutului Mert, tatalui sau, Nazim, iar Nahir este devastata de durere.
Ajutata de Zerrin, tanara il rapeste pe Mert si incearca sa fuga cat mai departe de toti cei care voiau sa-i ia fiul, sfidand astfel decizia instantei.

Insa Bahar va continua sa actioneze impotriva rivalei sale si va anunta rapid autoritatile pentru a porni in cautarei lui Nehir. care acum va risca sa ajunga dupa gratii.

Citeste si: Cum arăta celebra Biran Damla Yilmaz, eroina serialului NEHIR, înainte de operațiile estetice! Diferența e uluitoare!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.