In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, Demir nu renunta!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 sep 2021, 11:15
video Foto(5)

Rezidentul Demir incearca disperat sa-si salveze tatal. Suleyman, tatal lui Demir, care sufera de o boala nemiloasa.

Situatiile neprevazute, pline de suspans, continua sa surprinda privitorul, in aceasta seara, in serialul “Doctorul minune”, la Kanal D.

Astazi in serialul “Doctorul minune”: Demir se zbate sa isi salveze tatal de la moarte!

Ali si Nazli sunt solicitati sa-i fie asistenti Dr. Tanju, intr-o operatie <delicata>. Cei doi tineri sunt impresionati de cazul unei tinerei paciente careia trebuie sa-i fie amputat un brat, din cauza unei infectii severe, si cauta sa gaseasca o alta alternativa pentru vindecarea pacientei.

Rezidentul Demir incearca disperat sa-si salveze tatal. Suleyman, tatal lui Demir, care sufera de o boala nemiloasa, isi doreste iertarea fiului sau, in special acum, cand este pe moarte. Spre surprinderea barbatului, fiul sau ii va face o surpriza de proportii, la care nici nu visa. In plus, profesorul Adil si dr. Tanju ii sunt alaturi lui Demir in demersul sau.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un episod impresionant din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Demir din producția "Doctorul minune", transformare radicala de look! Iata cum arăta actorul Firat Altinmeşe cu un an înainte de a începe filmarile pentru serial!

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.