Iacob, dat in vileag! Nicu a facut dezvaluiri uluitoare! "Ce ai cautat tu sa te intalnesti cu alta tipa si ai stat pana la 3 dimineata" Aflati ce reactii se vor isca, marti, 28 septembrie, la Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 02 aug 2022, 21:15

Nicu a facut dezvaluiri incredibile despre Iacob! Tanarul s-ar fi intalnit cu alta fata in afara emisiunii!

Dupa ce in Gala Puterea dragostei de duminica, cea care a fost eliminata a fost Diana, deoarece Radu a fost din nou desemnat Favoritul Saptamanii si a primit titlul de lider suprem al casei, in editia de luni Diana a revenit in emisiune pentru a mai continua sa isi cauta jumatatea si tot astazi baietii au avut parte de inca o mare surpriza O noua concurenta si-a facut aparitia in casa iubirii!

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Puterea dragostei poate fi urmarita si in acest sezon atat la Kanal D cat si in mediul online. Productia este difuzata si live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

In editia de luni a emisiunii Puterea dragostei, noua concurenta Antonia a pus pe jar inimile baietilor.

Blonda, miniona si extrem de atragatoare si seducatoare, Antonia a marturisit ca ii admira deja pe Vlad, Radu si Iacob. Ca de fiecare data cand intra o fata noua, Radu a incercat din nou sa se afirme si sa fie in centrul atentiei, insa tanara a decis sa il invite la primul dans pe Iacob.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicu face dezvaluiri incredibile despre Iacob!

Ce de-a doua editie Puterea dragostei a acestei saptamani va incepe intr-o atmosfera tensionata, deoarece concurentii sunt porniti impotriva lui Radu, incercand sa il puna la punct. Pe de alta parte, Adriana pare si ea sa-i fi pus gand rau lui Radu, chiar daca pana nu demult declara ca il place.

Citeste si: Emotii si lacrimi in GALA Puterea dragostei! EA a fost eliminata din casa iubirii! Cine sunt ce doi Favoriti ai saptamanii!

Tot in editia de marti Nicu va lansa cateva informatii uluitoare despre Iacob. Acesta a sustinut raspicat faptul ca de curand, Iacob s-a intalnit cu o femeie venita din Londra. Pe de alta parte, tanarul a incercat sa dea tuturor de inteles ca nu stie nimic despre acest lucru si ca nu este adevarat ce s-a spus despre el.

Citeste si: Antonia este noua concurenta de la „Puterea Dragostei”! Pentru cine a intrat in casa iubirii si ce detalii inedite au iesit la iveala despre frumoasa blondina!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.