EL este cel mai important barbat din viata frumoasei Acelya din serialul Doctorul minune! Iata cu ce actor celebru din Turcia se iubeste Hayal Köseoğlu!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 03 aug 2022, 00:00
video Foto(6)

Indragita actrita Hayal Köseoğlu, care da viata personajului Acelya din serialul Doctorul minune, indragostita lulea de unul dintre cei mai sarmanti actori din Turcia!

Hayal Koseoglu are o experienta in lumina reflectoarelor de peste douazeci de ani, deoarece a debutat pe platourile de filmare de la frageda varsta de doar sase ani. Iar de atunci Hayal a imbratisat cu drag aceasta frumoasa meserie, reusind treptat o data cu rolurile interpretate cu pasiune, sa cucereasca publicul din Turcia si mai tarziu chiar si de peste hotare.

Cei care au indrumat-o si sprijinit-o mereu in tot ceea ce a realizat pana in prezent au fost parintii sai, care i-au descoperit talentul actoricesc inca din copilarie si au fost tare mandri de rezultatele

uluitoare venite pe parcurs.

EL este cel mai important barbat din viata frumoasei Acelya din serialul Doctorul minune!

Telespectatorii din Romania a cunoscut-o pe talentata actrita inca din anul 2014, cand a jucat in serialul "Iubire ascunsa", difuzat la Kanal D. Iar apoi in anul 2012 a aparut episodic in serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", in rolul unei cadane, apoi in serialul "Mireasa din Istanbul", in anul 2018 si in prezent aceasta poate fi urmarita in productia fenomen "Doctorul minune", in care joaca rolul unei asistente medicale.

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi s-a dedicat mereu trup si suflet carierei sale inca de la o varsta foarte frageda, Hayal Köseoğlu nu si-a neglijat nici familia si nici viata personala. Insa a preferat de regula sa fie extrem de discreta in privinta relatiilor sale amoroase.

De curand celebra actrita a publicat pe contul ei de socializare cateva imagini inedite in care apare alaturi de noul ei iubit, renumitul actor Caner Sahin, un tanar brunet, sarmant si foarte apreciat de public in Turcia.

Citeste si: Cine este si cati ani are asistenta Acelya din serialul "Doctorul minune"? Iata cu ce se ocupa talentata Hayal Köseoğlu cand nu se afla pe platourile de filmare!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.