Cum arata celebrul Burak Ozcivit in noul sezon al celui mai important proiect din cariera sa! Actorul filmeaza scene de actiune extrem de periculoase!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 29 sep 2021, 16:38
burak ozcivit Foto(5)

Burak Ozcivit, aparitie inedita la filmarile pentru noul lui proiect

Sursa: Instagram

Burak Ozcivit este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia, care se bucura de mare succes in cel mai recent proiect.

Dupa ce s-a bucurat de un succes rasunator cu serialul Dragoste infinita, celebrul actor Burak Ozcivit s-a reorientat o perioada de timp catre familia sa, insa n-a reusit sa stea foarte mult departe de profesie, astfel ca a jucat in doua filme artistice care de asemenea i-au adus mari satisfactii profesionale, "Fratele meu 1" si "Fratele meu 2", in care l-a avut alaturi de bunul lui prieten actorul Murat Boz.

De aproape doi ani de zile, Burak Ozcivit a fost cooptat intr-unul dintre cele mai importante proiecte ale carierei sale, productia fenomen "Kuruluș Osman" ("Osman Întemeietorul"), in care joaca rolul central, Osman Bey, serial ce a fost deja difuzat in Turcia in doua sezoane si care s-a bucurat de mare succes.

Cum arata celebrul Burak Ozcivit in noul sezon al celui mai important proiect din cariera sa

De curand, producatorul scenaristul si proiectantul serialului Kuruluș Osman/Osman Întemeietorul, Mehmet Bozdag, a anuntat pentru cel de-al treilea sezon, o poveste la fel de complexa, cu evenimente si personaje noi, in care personajul principal Osman Bey va capata noi ipostaze, iar actiunile sale se vor extinde si in zona Bizantului, in Lumea Vestului si intreaga Anatolie, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Clipe de cosmar pentru Burak Ozcivit! Locuinta de vacanta din Bodrum a celebrului actor in pericol din cauza incendiile devastatoare de vegetatie din ultimele zile!

Desi Burak Ozcivit este un familist convins, acesta nu isi abandoneaza profesia, deoarece o face cu mare pasiune si incantare si este deja parte din viata sa. Insa sotia sa, Fahriye Evcen il intelege perfect, deoarece si ea face parte din aceeasi breasla si de curand si ea a revenit pe platourile de filmare dupa o absenta de cativa ani, de cand a ramas insarcinata si

l-a adus pe lume pe fiul lor, Karan.

Recent, carismaticul Burak Ozcivit a publicat pe contul lui de socializare primul promo realizat pentru cel de-al treilea sezon al serialului "Kuruluș Osman", ale carui filmari au inceput de ceva vreme. Asa cum anuntase si producatorul general al serialului si in cadrul clipului de promovare celebrul actor Burak Ozcivit va fi protagonistul unor scene extrem de periculoase si dificile, unele dintre ele filmate chiar si sub apa.

Citeste si: Burak Ozcivit si Fahriye Evcen au sarbatorit aniversarea fiului lor, care a implinit un an! Iata cat de mult le seamana parintilor sai micutul Karan si cum a fost surprins alaturi de mama sa!