Seara de luni, dedicată comediei! Pune berea la rece și urmărește filmul „Hai că încă putem!”, la Kanal D

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 oct 2021, 11:23

Iubești filmele de comedie? Atunci nu trebuie să lipsești din fața televizorului luni seară. La Kanal D va fi difuzat filmul „Hai că încă putem!”.

Chiar și cele mai grele zile de luni pot deveni doar o amintire atunci când ai motive să zâmbești. Pentru că umorul poate fi soluția pentru orice problemă, URSUS și Kanal D România ți-au pregătit un film de comedie care să te facă să zâmbești la început de săptămână. 

„Hai că încă putem!”, filmul începutului de săptămână la Kanal D

Kanal D România și URSUS te-au îndemnat să asculți Ursul din tine și să decizi cum vrei să arate seara ta de luni. Opțiunile acestei săptămâni au fost comedie și acțiune, iar în urma votului desfășurat pe contul de instagram Kanal D România, în secțiunea InstaStory, decizia publicului a fost mai mult decât evidentă. Comedia s-a aflat și de această dată în topul preferințelor, această categorie fiind votată de majoritatea celor care și-au exprimat votul pe instagram. 

Pentru că decizia a aparținut și de această dată telespectatorilor, la Kanal D România va fi seară de comedie luni. Cei care vor să încheie ziua de luni cu zâmbetul pe buze trebuie doar să se așeze confortabil în fața televizorului, să pună berea la rece, având în vedere că după serialul Nehir, la Kanal D România va începe filmul de comedie „Hai că încă putem!”.

După cum îi spune și numele, filmul de comedie „Hai că încă putem!” este o lecție de viață, având în vedere că este cea mai bună dovadă că orice este posibil atunci când îți dorești cu adevărat. „Hai că încă putem!” prezintă povestea Marthei, o femeie trecută de prima tinerețe și care constată că a ajuns într-un punct al vieții în care are nevoie doar de liniște și odihnă. Din aceste considerente, Martha decide să se mute într-o comunitate de vârstnici, convinsă că acest mediu va fi perfect pentru ea. Lucrurile se schimbă radical în momentul în care Martha le întâlnește pe Sheryl, Olive și Alice. Cele 4 femei decid să pună bazele unei trupe de majorete, iar aventura lor începe odată cu pregătirea pentru o competiție. 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.