Din ce își câștigă existența Daniela Crudu, după ce s-a retras din televiziune. Vedeta are un nou job

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 03 aug 2022, 03:55

Cu ce se ocupa Daniela Crudu

Sursa: Instagram

Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani, iar de atunci nimeni nu mai știe cu ce se ocupă bruneta. Din ce își câștigă vedeta traiul de zi cu zi?

Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor și a mărturisit că nu mai este tentată să revină în televiziune. Bruneta a dezvăluit din ce câștigă bani în momentul de față, după ce a renunțat la aparițiile televizate.

Din ce își câștigă existența Daniela Crudu, după ce s-a retras din televiziune

Dacă în trecut nu refuza niciun proiect în televiziune, se pare că Daniela Crudu și-a schimbat prioritățile și preferă să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor.

Vedeta a fost implicată în mai multe proiecte TV, însă acum sunt de domeniul trecutului.

Bruneta a mărturisit că proiectele TV nu mai reprezintă un interes pentru ea, acesta fiind și principalul motiv pentru care a ales să se retragă din lumina reflectoarelor.

”M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni.

Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă.

Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare.

Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu”, a declarat Daniela Crudu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Daniela Crudu, din nou pe mâna medicilor esteticieni. La ce procedură a apelat vedeta: ”Se vede țiplă...”

Daniela Crudu s-a reprofilat în alt domeniu, iar acum își câștigă existența din contractele de imagine. Vedeta face publicitate pentru diverse brand-uri și este mulțumită de veniturile pe care le are.

”Am un shooting la Sibiu, la un brand de vodkă.

Am pozat toată ziua, pe stradă în Sibiu, la o herghelie…Cam atât fac, am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contacte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu vodka și la haine”, a mai spus vedeta.

Citeste si: Daniela Crudu, criticată dur de fani după ce și-a făcut o nouă operație estetică. Ce mesaje i-au transmis urmăritorii?