In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, Beliz este devastata

Autor: Ana Filip
Actualizat: 04 oct 2021, 10:18
doctorul minune serial Foto(6)

Beliz trece prin clipe teribile provocate de Kivilcim

Sursa: Captură KANAL D

Beliz traieste cu sentimentul, insuflat de mama vitrega, ca din vina ei aceasta a renuntat la sarcina pe care o purta in pantec.

In aceasta seara, in serialul “Doctorul minune”, tensiunile continua in spitalul Berhayat intre Beliz si Kivilcim, ambele dorind sa aiba control absolut asupra institutiei. O discutie aprinsa intre cele doua o scoate din minti pe Beliz, care afla ca a fost <pacalita> de apriga Kivilcim.

Astazi in serialul “Doctorul minune”: Beliz este devastata de durere!

Si asta nu e tot, Beliz traieste cu sentimentul, insuflat de mama vitrega, ca din vina ei aceasta a renuntat la sarcina pe care o purta in pantec.

Citeste si: Incredibil cum arăta Beliz din serialul "Doctorul minune" cu parul negru si lung, in urma cu cativa ani! Iata ce alura de femeie rebela avea celebra Hazal Turesan!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ali are mustrari de constiinta deoarece un copil, pacient al sau, nu poate vorbi, in urma unei interventii medicale facute de el. Ali nu renunta la gandul ca va insanatosi copilul in totalitate, iar Nazli ii este alaturi si-l sustine in tot ceea ce face. Nu la fel procedeaza insa, dr. Tanju care, prin comportamentul sau, ii trezeste amintiri dureroase lui Ali.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.