O nouă concurentă se alătură show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 04 oct 2021, 16:46

Raluca Dumitru este fosta concurenta ''Survivor Romania''

O nouă concurentă se alătură show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, hotărâtă să câștige simpatia publicului și juraților.

După eliminarea din Gala trecută a Nicoletei Nuc ă, Raluca Dumitru se va alătura celorlalte aspirante la marele titlul de Cea mai stilată Celebritate din România. 

Raluca Dumitru este obișnuită cu lumina reflectoarelor, aceasta a prezentat, în trecut o emisiune matinală și a participat, din postura de concurentă, în cadrul reality-ului “Survivor România”. 

Citeste si: Raluca Dumitru, mărturisiri emoționante despre căsătorie. Faimoasa se gândește să facă pasul cel mare după Survivor România

Pasionată de modă și stil, o prezență discretă, dar în același timp cu o personalitate puternică, vedeta a acceptat să facă față provocărilor stilistice de la <Bravo, ai stil! Celebrities>. Vedeta TV spune că este pregătită de competiție și că are toate atuu-urile pentru a-i impresiona pe cei trei jurați și  pe telespectatori. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Pentru mine <Bravo, ai stil!> este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace. Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție, mă consider o concurentă cu un potențial mare, sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala <Bravo, ai stil! Celebrities>.

Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență”, declară Raluca Dumitru. 

Citeste si: ELIMINARE uluitoare la Bravo, ai stil! Celebrities 2021. Ilinca Vandici a facut ANUNTUL la finalul galei! Iata cine a parasit competitia!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.