El este iubitul Otnielei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce dezvaluiri inedite a facut Radu Constantin din culisele relatiei lui cu frumoasa blondina!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 03 aug 2022, 10:30
video Foto(4)

Otnielei de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este considerată una dintre cele mai frumoase femei din Romania.

Otniela este una dintre concurentele show-ului de fashion „Bravo, ai stil! Celebrities”. Frumoasa blondina a devenit cunoscuta dupa ce a participat in cadrul mai multor show-uri de televiziune, insa a facut furori si datorita frumusetii sale rapitoare. Aceasta este urmărită pe instagram de peste 190 de mii de persoane si este extrem de activa in mediul online. Coincidenta face ca iubitul ei sa fie la fel de pasionat de mediul online.

Otniela traieste o frumoasa poveste de iubire cu Radu Constantin, un tanar actor si regizor, in varsta de 26 de ani, din Vaslui, care a devenit celebru odata cu realizarea a doua seriale in mediul online dedicate adolescentilor "DM" si "Scoala invers", care i-au adus mare succes. Mai mult decat atat tanarul este si speaker motiovational si detine si propria agentie de marketing.

El este iubitul Otnielei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”!

Otniela si Radu formeaza un cuplu de cateva luni si au o relatie moderna si frumoasa, deoarece amandoi gandesc liber si sunt curajosi si ambitiosi.
Invitat in platoul Teo Show, alaturi de amicul lui, George Burcea, care este iubitul Vivianei Sposub, o alta concurenta in competitia „Bravo, ai stil! Celebrities”, Radu Constantin a vorbit deschis despre relatia sa cu Otniela.


Intrebati ce anume i-ar deranjat sa dezvaluie iubitele lor in timpul discutiilor cu colegele lor din culisele relatiilor lor, atat George cat si Radu au spus ca nu i-ar deranja ca iubitele lor sa faca unele dezvaluiri despre ei de fata cu alte colege de ale lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Otniela, Bravo ai stil! Celebrities. Cum arăta Otniela în prima zi de școală? FOTO

Pe de alta parte, Radu a simtit nevoia sa dezvaluie un amanunt inedit despre Otniela. Acesta a marturisit ca de cand iubita sa se afla in competitia „Bravo, ai stil! Celebrities”, casa lor a devenit un haos. Zeci de tinute ale Otnielei sunt zilnic insirate pe canepea, pe scaune, peste tot.

"Casa mea de o luna si jumatate, doua luni stiti cum e in bazar? Cum sunt hainele alea si scoti tu si pui de care vrei? Ei, la mine acasa asa e! A venit doamna de serviciu n-a avut ce face! N-a avut ce curatenie sa faca! Nu stiu ce sa strang! si i-am zis sa le lase as! Cu trolere prin casa! Eu simt ca...

la un moment dat o sa zica hai ca ne mutam! Sau nu stiu! O sa se intample ceva! Eu nu mai inteleg nimic! Eu imi fac loc! Adica daca vreau sa ma pun, asta e canapeaua, da, vin acasa, fac asa si dupa aia ma pun pe canapea!", a spus Radu Constantin.

In vreme ce Radu si-a exprimat nemultumirea fata de dezordinea din casa din cauza tinutelor Otnielei, George Burcea a povestit ca simte ca iubita sa este destul de stresata de cand a intrat in competitia „Bravo, ai stil! Celebrities”, insa i se pare normal sa fie asa, deoarece isi doreste sa fie cat mai pregatita pentru prezentarea unor tinute bune.

Citeste si: Otniela, in lacrimi! Concurenta clacheaza din cauza criticilor celor trei jurati si a atacului subtil lansat de Anda Adam!