Moda pentru bărbați. Ce ghete se poartă în sezonul toamnă-iarnă 2021?

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 03 aug 2022, 13:30

Ghete pentru bărbați care sunt la modă în sezonul rece 2021-2022

Sursa: unsplash

Chiar dacă, în general, femeile sunt pasionate de modă, în ultima perioadă, bărbații au început să fie din ce în ce mai preocupați de această zonă. Descoperă ce ghete bărbătești se poartă în sezonul toamnă-iarnă 2021.

În fiecare an, tendințele în modă se schimbă și odată cu ele este nevoie ca garderoba să fie reînnoită. Cum nicio ținută nu este completă fără o încălțăminte adecvată, femeile și bărbații trebuie să fie la curent cu ceea ce se poartă în sezonul rece. Află ce modele de ghete bărbătești sunt la modă în sezonul toamnă-iarnă 2021.

Ce ghete ar trebui să aleagă bărbații în sezonul toamnă-iarnă 2021?

Temperaturile au scăzut considerabil în ultimele săptămâni, ceea ce înseamnă că este momentul pentru a purta din nou ghete călduroase, dar care să se potrivească tendințelor actuale. Astfel, în cazul domnilor, există câteva modele de ghete barbati din care pot alege în sezonul rece, în funcție de stilul pe care îl abordează în majoritatea timpului.

Ghetele elegante

Sezonul toamnă-iarnă 2021 pune foarte mult accentul pe eleganță în cazul bărbaților, astfel că sunt avantajați în special domnii care merg pe stilul clasic. Ghetele de bărbați din piele naturală sunt o alegere inspirată în sezonul rece. Nu doar că oferă rafinament oricărei ținute, ci aceste ghete sunt și foarte simplu de îngrijit. În plus, ghetele elegante pot fi purtate atât la costum, cât și într-o ținută casual de mers la birou, ceea ce înseamnă că reprezintă o piese vestimentară ce își merită investiția pe deplin.

În categoria ghetelor elegante pentru bărbați intră și cele fabricate din piele întoarsă. Acestea sunt potrivite în special pentru zilele de toamnă și pot fi accesorizate cu un palton sau, de ce nu, cu o jachetă de piele.

La o ținută elegantă, pe lângă ghete, un alt accesoriu care nu ar trebui să îi lipsească unui bărbat este ceasul. Evident, pentru că vorbim despre o ținută ceva mai sofisticată, domnii trebuie să își îndrepte atenția către acele ceasuri ceva mai elegante.

Astfel, dacă ești un bărbat care adoptă stilul elegant în majoritatea timpului, atunci trebuie să alegi un ceas în același stil, cu o curea de piele sau, de ce nu, chiar cu o curea metalică, din oțel inoxidabil. Un astfel de ceas este accesoriul perfect pentru costumul clasic, ceea ce înseamnă că îl vei putea purta și la evenimentele importante din viața ta. 

Ghetele de motociclist

Marile case de modă au adus în atenția publicului ghetele de motociclist. Aceste ghete pentru bărbați se poartă foarte mult în sezonul rece 2021-2022 și au avantajul că pot fi combinate cu aproape orice piesă vestimentară. Cu multe șireturi, din piele sau din materiale impermeabile, aceste ghete bărbătești sunt un must-have al sezonului rece. Pot fi alese inclusiv modelele ceva mai înalte, aproape de gambă, iar pentru un look spectaculos, bărbații pot opta pentru a purta pantalonii în ghete și nu pe deasupra lor, așa cum obișnuiesc de obicei.

Acest tip de ghete se potrivesc și domnilor care adoptă stilul sport. În această situație, pot alege să își accesorizeze ținuta cu ceasuri care să aibă un design casual. De mare ajutor le-ar putea fi ceasurile inteligente. Acestea vor monitoriza caloriile arse și ritmul cardiac.

Ghetele colorate

Anul 2021 a fost despre culoare în modă, iar sezonul rece nu face excepție. Evident, de această dată, culorile sunt adaptate celor două anotimpuri, toamnă și iarnă. Mai exact, în tendințe sunt ghetele de bărbați în nuanțe de maro și bej pentru perioada toamnei, în timp ce ghetele negre sau în diferite tonuri de gri sunt potrivite pentru iarnă.

Încălțămintea poate fi detaliul care să scoată din anonimat orice ținută, astfel că, în special în cazul bărbaților, ghetele trebuie alese cu mare atenție, având în vedere că pot transforma o vestimentație banală într-o ținută spectaculoasă.

 

 

Taguri: