Tocmai acum s-a aflat. De ce Sofia Vicoveanca nu a purtat niciodată rochie de mireasă: „A fost mai bine așa”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 aug 2022, 15:20

Tocmai acum s-a aflat. De ce Sofia Vicoveanca nu a purtat niciodată rochie de mireasă: „A fost mai bine așa”

Sursa: Facebook

Sofia Vicoveanca, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară, a vorbit deschis despre motivul pentru care nu a purtat niciodată rochie de mireasă, cu toate că aceasta a fost căsătorită cu regretatul Victor Micu

Sofia Vicoveanca, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară, a vorbit deschis despre motivul pentru care nu a purtat niciodată rochie de mireasă, cu toate că aceasta a fost căsătorită cu regretatul Victor Micu.

Sofia Vicoveanca  a fost căsătorită cu Victor Micu dar, din păcate, acesta a încetat din viață în anul 2003. Cântăreața a rămas văduvă de atunci. Cei doi s-au căsătorit civil, dar nu au ajuns în fața altarului, lucru care le-a ridicat un semn de întrebare fanilor cântăreței.

Tocmai acum s-a aflat. De ce Sofia Vicoveanca nu a purtat niciodată rochie de mireasă: „A fost mai bine așa”

Mulți oameni s-au întrebat de ce Sofia Vicoveanca nu a ajuns în fața altarului îmbrăcată în rochie de mireasă. Sofia Vicoveanca a precizat că era nesigură pe ea din cauza aspectului fizic, așa că s-a temut de ce vor spune oamenii în sat și cum o vor vedea.

Cu toate astea, artista spune că nu regretă nici azi decizia luată.

Citeste si: Sofia Vicoveanca, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am un an și ceva de când nu mai cânt, dar nu am stat degeaba nici în perioada asta!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Eu nu am fost frumoasă și nu m-am bizuit pe ce am văzut în oglindă. Mie mi-a făcut bine că am fost mai dură cu mine. Nu am fost niciodată mireasă. Nu-mi pare rău că n-am fost mireasă, pentru că în lumea satului se întreabă dacă a fost mireasa frumoasă și mie mi-a fost frică de asta. Nu mi-a spus nimeni, ci doar așa mi-am zis eu. A fost mai bine așa”, a declarat Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca, drama din spatele succesului. Artista a îndurat sărăcia mulți ani și a fost vândută

Puțină lume știe de ce copilărie a avut parte îndrăgita interpretă de muzică populară, Sofia Vicoveanca. Artista a povestit cum a fost vândută de mama ei pentru a primi bunuri pe care nu și le permiteau.

Citeste si: Sofia Vicoveanca, reacție dură după ce s-a scris că ar avea coronavirus. De unde au pornit zvonurile?

„Am fost vândută, părinții mei au mai avut doi băieți care au murit. O femeie a sfătuit-o pe mama să mă vândă. Primeam pachete...conserve, biscuiți, nu știam dacă tatăl mai trăiește. Îmi dădea mama pe zi un cubuleț de ciocolată. Îl luam și fugeam și mă ascundeam, stăteam ore în șir cu limba pe acea bucățică de ciocolată”, povestea Sofia Vicoveanca în urmă cu ceva timp.