Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, aparitie ravasitoare pe coperta unei renumite reviste din Turcia! Iata cat de sumar a fost imbracata celebra actrita!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 oct 2021, 18:34
video Foto(6)

Biran Damla Yilmaz este una dintre tinerele actrite talentate care a cunoscut celebritatea prin propriile sale forte si isi continua ascensiunea!

Frumoasa Biran Damla Yilmaz are doar 24 de ani si a reusit sa cucereasca publicul din Turcia si de multe tari din Europa, inca de la primele ei aparitii pe micile ecrane, surprinzand prin intermediului unui talent desavarsit si al frumusetii sale rapitoare.

Odata cu celebritatea, tanara Biran Damla Yilmaz a inceput sa fie urmarita indeaproape de presa din Turcia, atat din punct de vedere personal, cat si profesional.

De curand frumoasa actrita a acceptat sa ofere un interviu si sa pozeze pentru coperta unei reviste de succes.

Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului "Nehir", aparitie incendiara pe coperta unei renumite reviste din Turcia!

Publicul din Romania a cunoscut-o pe Biran Damla Yilmaz, in anul 2016, cand si-a facut aparitia intr-un rol episodic, al unei cadane, in serialul de exceptie, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, care i-a adus un nou pas spre celebritate, la acea vreme.

Insa rolul de debut a fost in anul 2014, in serialul turcesc Yasak, in care a jucat pe cand inca se afla pe bancile facultatii de teatru, insa a acceptat acel prim rol drept o prima mare provocare pentru cariera sa. Iar in prezent celebra actrita poate fi urmarita de telespectatorii din Romania in cadrul serialului Nehir, in care joaca rolul principal si care i-a adus cele mai mari satifactii profesionale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Indragita actrita Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului NEHIR, aparitie uluitoare cu un bebelus in brate! Fanii sai au fost de-a dreptul uluiti!

In aceasta toamna, Biran Damla Yilmaz a fost cooptata in distributia serialului Pretul fericirii, in care va juca un rol secundar insa va fi cu siguranta un nou mare succes, deoarece va interpreta alaturi de actori consacrati si apreciati in Turcia.

Odata cu debutul ei in serialul Pretul fericirii, Biran Damla a acceptat sa ofere si un interviu inedit in care a dezvaluit detalii neasteptate din culisele vietii sale si mai mult decat atat aceasta pozat pentru coperta unei renumite reviste din Turcia.

Citeste si: Cum arăta celebra Biran Damla Yilmaz, eroina serialului NEHIR, înainte de operațiile estetice! Diferența e uluitoare!

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.