Idei de cadouri pentru toate vârstele

Author: Oana Iosif

Încă de la cele mai mici vârste și până la bătrânețe, oamenii adoră cadourile. Când cineva primește un dar, implicit este un gest care denotă atenție și iubire, deoarece persoana care îl oferă s-a gândit, a căutat ceva care să fie placul persoanei care îl primește. Este un gest frumos care încântă pe oricine. Sunt multe variante dintre care poți alege, trebuie doar să știi ce preferințe au cei care primesc respectivul cadou, ce pasiuni și ce ar avea nevoie.

Când alegi un cadou trebuie să fii atent la mai multe detalii, astfel încât să faci o surpriză plăcută. Chiar și adulților le place să se joace diverse jocuri, sunt încântați de diverse activități noi pe care le pot desfășura în timpul liber, deci uneori nu contează vârsta, contează doar felul de a fi al persoanei care primește cadoul.

Având în vedere că vine Crăciunul, trebuie să pregătești câte un cadou pentru toți cei din jurul tău. Poți face acest lucru din timp, pentru a nu intra în goana după cadouri cu câteva zile înainte, așa cum fac multe persoane sau cum fugea Arnold Schwarzenegger în filmul “Jingle all the way” când nu mai găsea roboțelul pe care și-l dorea copilul său foarte mult. Deci pregătește-te din timp.

Lista cu idei de cadouri din care te poți inspira

Așa cum și Moș Crăciun are ajutoare, cu siguranță ai și tu nevoie de inspirație și de un mic ajutor pentru a ști ce să alegi când vine vorba despre cei dragi. Motiv pentru care lista următoare îți poate fi de ajutor în această perioadă, când trebuie să cumperi atât de multe cadouri. Poate fi totuși o experiență plăcută, în special dacă le cumperi acum, poți alege cu atenție la detalii și cu grijă.

Idei de cadouri pentru copii:

-Mașină cu telecomandă: acum sunt foarte multe modele dintre care poți alege și cu siguranță va deveni jucăria preferată al celui mic. Găsești chiar și mașini antigravitaționale de acest gen care pot urca pe perete. Va fi jucăria cu care se va mândri la colegi după ce se termină vacanța și va fi foarte încântat de cadoul său.

-Lampă led: poți alege o lampă de veghe dacă cel mic sau cea mică întâmpină probleme noaptea dacă este prea întuneric în casă. Sunt modele care au formă de nor și redau culorile curcubeului, deci îl vor ajuta pe copil să adoarmă liniștit și poate chiar cu zâmbetul pe buze.

-Set tobe: poate este încântat de lumea muzicii și un set de tobe sau alte jucării sub formă de instrumente muzicale îl vor ajuta să își descopere pasiunile. Orice persoană este încântată de un set de tobe, deci pentru copil va fi o bucurie de zece ori mai mare.

Idei de cadouri pentru adulți:

-Puzzle 3D: chiar și adulții se mai joacă din când în când. Dacă ai alături de tine o persoană pasionată de puzzle-uri, un astfel de puzzle 3D poate fi next level. Îi va capta toată atenția până va reuși să redea forma aleasă. Este o activitate interesantă care îi va lua mintea de la probleme.

-Picturile pe numere: o activitate iubită de oameni în ultima perioadă. Nu trebuie să aibă talent în această arie, trebuie doar să îi facă plăcere să picteze. Ghidat de numere va aplica în spațiile corespunzătoare culorile potrivite și la final va avea un tablou minunat ce îl poate agăța pe perete.

-Căștile wireless: sunt un must-have pentru oricine. Dacă cei dragi se chinuie încă cu acele căști cu fir care se încâlcesc mereu, oferă-le o pereche de căști de acest gen la care nu vor mai vrea să renunțe mai apoi.

Idei de cadouri sunt foarte multe, trebuie doar să te gândești ce le place celor dragi și să alegi cu atenție astfel încât să fie utile. Spor la cumpărături!