Ce vârstă are Carmen Harra și cum se menține în formă? Ce mănâncă zilnic clarvăzătoarea care locuiește în America

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 aug 2022, 19:20

Cum se mentine Carmen Harra?

Sursa: Facebook

Carmen Harra, clarvăzătoarea vedetelor, așa cum este supranumită, arată fabulos la vârsta ei. Vedeta are o alimentație echilibrată, și evită cu orice preț consumul unui aliment.

Carmen Harra este cunoscută în showbiz-ul autohton drept clarvăzătoarea vedetelor, nume celebre i-au trecut pragul casei sale din America, precum Jenifer Lopez, care a plătit bani grei pentru ca aceasta să-i prezică viitorul. Carmen a rămas neschimbată de-a lungul anilor, și asta pentru că adoptă un stil de viață echilibrat.

Ce vârstă are Carmen Harra și cum se menține în formă? 

Carmen Harra trăiește o viață de lux în America, acolo unde s-a stabilit cu mulți ani în urmă.

Prezicătoarea a împlinit frumoasa vârstă de 66 de ani, în luna martie a acestui an, însă este neschimbată.

Carmen a dezvăluit la un moment dat că nu mai mănâncă carne de 25 de ani și a adoptat un stil de viață sănătos, iar asta a ajutat-o să se mențină în formă de-a lungul anilor. Aceasta a mărturisit că dieta ei este inspirată de la Dalai Lama.

La vârsta ei, clarvăzătoarea arată impecabil, și asta pentru că trăiește echilibrat și consumă alimente sănătoase.

”Eu nu mănânc carne de peste 25 de ani, deloc. Mi-am schimbat regimul pe vegetale. Trebuie din când în când şi puţin dulce, deşi cel mai mare duşman al organismului este zahărul.

Greşeala pe care o facem noi e că mâncăm compulsiv, în exces, când suntem stresaţi sau emoţionaţi, mâncâm orice când venim de la serviciu.

Şi eu m-am luptat infiorător să dau jos kilogramele.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am avut cu peste 20 de kilograme în plus.

Am eliminat pastele, pâinea, toate dulciurile, uleiurile, care contribuie la numărul de calorii.

Grăsimea e foarte rea pentru organism, produce colesterol, arteroscleroză, probleme de inimă. Problema e că oamenii nu se iubesc pe ei. Dacă şi-ar schimba starea de spirit şi-ar schimba viaţa şi ar trăi mai mult”, a declarat Carmen Harra la un moment dat.

Citeste si: Câți bani cere, de fapt, Carmen Harra pentru a ghici viitorul? Tariful pentru o oră este usturător

Ce mănâncă zilnic clarvăzătoarea care locuiește în America

Carmen Harra a declarat recent că dieta alimentară pe care a adoptat-o este inspirată de la Dalai Lama. Aceasta a dezvăluit secretul care stă în spatele siluetei sale. Clarvăzătoarea a împărtășit ce consumă în fiecare dimineață pentru a se menține în formă.

”Am învăţat asta de la Dalai Lama.

Luaţi două lămâi întregi, le stoarceţi într-un pahar. Se pun peste 4 linguri de miere de albine, o lingură de bicarbonat de sodiu, 4 căţei mari de usturoi tocat. Totul se pune 7 zile la macerat şi se ia zilnic, dimineaţa, o linguriţă.”, a dezvăluit Carmen Harra.

Citeste si: Carmen Harra, noi previziuni despre sfârșitul anului 2021. Clarvăzătoarea vine cu vești proaste pentru întreaga omenire: ”Vine o criză...”