Ilinca Vandici si Daniel Pavel vin la "Roata Norocului", duminica, 10 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu ratati o noua editie incendiara!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 oct 2021, 22:00
Ilinca Vandici, prezentatoarea Bravo, ai stil! Celebrities Foto(4)

Ilinca Vandici si Daniel Pavel, invitati la Roata Norocului

Sursa: Captură KANAL D

Ilinca Vandici si Daniel Pavel sunt invitatii editiei de duminica, 10 octombrie, vor participa la Roata Norocului pentru a castiga cat mai multe premii!

Duminica, 10 octombrie 2021, gazdele emisiunii Roata Norocului, Ana Barnoschi si Bursucu va asteapta cu o noua editie incendiara de la ora 20:00, la Kanal D, ce va fi plina de momente hazlii si situatii inedite, emotii, premii mari, multa distractie si voie buna.

Ilinca Vandici si Daniel Pavel vor invarti "Roata Norocului", duminica, 10 octombrie!

Ana si Bursucu va asteapta si in aceasta editie a emisiunii Roata Norocului cu o doza mare de amuzament, premii fabuloase, pedepse de senzatie, situatii neasteptate si divertisment de calitate.

Ca de fiecare data Ana Barnoschi va surprinde cu o noua aparitie uluitoare. Aceasta va fi deghizata in pirat si va face furori cu tinuta sa, dar nu va inceta sa il tachineze pe Bursucu.

Invitatii din editia de duminica a emisiunii Roata Norocului, Ilinca Vandici si Daniel Pavel vor fi pregatiti sa castige cat mai multe premii pentru noul caz social. Cei doi indragiti prezentatori se vor stradui sa dezlege cat mai multe puzzle-uri si vor accepta chiar si cele mai nostime pedepse pentru a reusi sa mearga mai departe in concurs pentru

cazul social.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cea mai inedita pedeapsa pe care o va executa Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021, a fost de a se imbraca cu lenjerie intima pentru femei peste hainele sale.

Momentul va fi de-a dreptul savuros, iar Ilinca Vandici va crea o atmosfera asemenatoare cu cea din platoul competitiei Bravo, si stil! Celebrities.
Nu pierdeti o noua editie de senzatie a emisiunii "Roata Norocului", duminica, 10 octombrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Kanal D, primul loc în topul audiențelor, la nivelul întregii țări și la orașe, cu show-ul “Roata Norocului”