Nehir, lovitura teribila pentru Bahar! Tanara ii da o veste neasteptata lui Nazim! Aflati ce se va intampla luni si marti, in serialul "Nehir", de la ora 22:30, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 oct 2021, 00:12
nehir serial la Kanal D Foto(7)

Nehir o infrunta pe Bahar!

Sursa: Captură KANAL D

Nehir o infrunta pe Bahar! Tanara ii va da o veste uluitoare lui Nazim! Aflati ce se va intampla cu ce doi indragostiti.

Serialul turcesc "Nehir" ("Baraj", denumirea originala) a captivat telespectatorii inca de la primele episoade difuzate la Kanal D, luni si marti, de la ora 22:30. Povestea impresionanta de viata a eroinei Nehir care trece prin multe situatii dramatice a cucerit publicul din Turcia si de peste hotare. 

Luni si marti in serialul "Nehir", de la ora 22:30: Tanara Nehir este insarcinata!

Dupa ce a fost eliberata din inchisoare, ca urmare a rapirii lui Mert, Nehir va incerca din rasputeri sa recupereze custodia fiului sau.

Aceasta va incerca sa il induplece pe Nazim sa ii cedeze custodia, promitandu-i ca nu ii va mai afecta casnicia si se va indeparta de el si de Bahar.

Intre timp, Nehir primeste permisiunea lui Nazim de a-l vizita pe micutul Mert si chiar sa il ia catava zile pentru a petrece timp impreuna. Insa nu isi imagineaza ca Nehir il va avea alaturi si pe Tarik.

Pe de alta parte, Zahra trece prin clipe teribile in momentul in care ii apare la usa casei sotul ei pe care il credea mort, dupa ce ea si Tarik il ingropasera, pentru a scapa de cadavrul lui. La randul ei, Nehir o va infrunta din nou pe Bahar, care ii reaminteste ca este insarcinata cu Nazim. Insa nici Nehir nu se va lasa mai prejos, ci ii va da o veste incredibila lui Nazim! Aceasta il anunta ca si ea ii poarta in pantece copilul, spre uluirea tuturor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum va reactiona Nazim si ce decizie va lua in privinta lui Nehir si a casniciei lui, luni si marti, in serialul "Nehir".

de la ora 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Detalii nestiute despre Nazim din serialul "Nehir"! Celebrul actor Feyyaz Duman a devenit tatic de curand! Iata cum a fost surprins alaturi de bebelusul lui!

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, aparitie ravasitoare pe coperta unei renumite reviste din Turcia! Iata cat de sumar a fost imbracata celebra actrita!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.