Un accident cumplit i-a schimbat total viața. Urmărește o poveste de viață cutremurătoare, astăzi, într-o nouă ediție ”O nouă șansă”, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei

Un simplu accident i-a schimbat viata total

Sursa: Captură KANAL D

Urmărește povestea cutremurătoare a unui tânăr care a pierdut totul din cauza unui accident. Va avea Mihai puterea să o ierte pe cea care a renunțat la el când avea cea mai mare nevoie?

Andreea Mantea pornește din nou la drum din dorința de a aduce liniștea și pacea în sufletele celor încercați de soartă. În ediția din această seară a emisiunii ”O nouă șană” îl vom cunoaste pe Mihai, un bărbat greu încercat de soartă, rămas într-un scaun cu rotile din cauza unui accident de mașină, viața lui a luat o turnură uimitoare.

Va putea Mihai să dea iertare trecutului

În ediția din această seară a emisiunii ”O nouă șansă”, vom cunoaște povestea lui Mihai, un bărbat greu încercat de soartă. Ducea o viață perfectă până când, într-o noapte, viața lui s-a schimbat radical. În urma unui accident viața lui a luat o întorsătură abruptă, rămas într-un cărucior cu rotile, fără de care nu se poate deplasa, Mihai se luptă cu demonii trecutului.

Citeste si: În această seară, de la ora 20:00, în emisiunea “O nouă șansă”, O crima care a distrus multe destine!

După accidentul suferit, partenera l-a păsit, iar astfel a rămas singur, uitat de lume, încercând să-și înece amarul singurătății.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea pornește într-o nouă aventură, extrem de emoționată, cu un fir al povestirii uimitor. Va putea prezentatoarea să-l facă pe Mihai să-și înfrunte trecutul?

”Cum să facem? Și ce să facem, pentru a nu greși? Pentru că atunci când greșim, durerea este extrem de mare.”, a spus Andreea Mantea.

Citeste si: În ce stare se află Andreea Mantea după ce a scăpat de COVID-19? „Mi-am revenit! Cred...”