Alexandra de la Puterea dragostei l-a dat uitării pe Codruț. Cu cine se iubește acum fost concurentă

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 19 iul 2022, 23:15

Cu cine se iubeste acum Alexandra de la Puterea dragostei

Sursa: Instagram

Se pare că Alexandra a trecut foarte ușor peste despărțirea de Codruț. Fosta concurentă de la Puterea dragostei s-a afișat public cu un alt bărbat.

Alexandra și Codurț au format un cuplu în casa Puterea dragostei, deși relația lor a fost bazată mai multe despărțiri și împăcari, în final, au decis că merită să-și mai dea încă o șansă. Se pare că după ce competiția a luat sfârșit, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. Recent, fosta concurentă s-a afișat la brațul unui alt bărbat.

Alexandra de la Puterea dragostei l-a dat uitării pe Codruț. Cu cine se iubește acum fost concurentă

Alexandra a început un nou capitol din viața ei, nu alături de Codruț, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea. Deși păreau foarte fericiți și își plănuiau viitorul împreună, se pare că lucrurile dintre ei nu au mers așa cum s-au așteptat. La scurt timp după ce competiția Puterea dragostei s-a terminat, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Alexandra a decis să meargă mai departe și să-și caute liniștea în brațele unui alt bărbat, în timp ce Codurț este singur.

Recent, fosta concurentă de la Puterea dragostei s-a afișat la brațul unui alt bărbat, semn că la dat uitării de fostul partener, într-un timp foarte scurt.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Blondina s-a fotografiat alături de noul iubit într-o parcare din Capitală, tânărul o îmbrățișează strâns. Alexandra pare că și-a găsit liniștea în brațele bărbatului, și nu-i mai trebuie nimic altceva. Astfel a urcat imediat imaginea pe Instagram, pentru a le arăta urmăritorilor că este în culmea fericirii.

Citeste si: Cum arata fiica Alexandrei, castigatoarea sezonului 3 Puterea dragostei in prima ei zi de scoala! Fetita este un inger de copil

Urmăritorii au taxat-o dur pe Alexandra

Fanii cuplului Alexandra-Codurț nu sunt deloc încântați de decizia blondinei, ba chiar au taxat-o dur. Internauții nu au întârziat să comenteze la poza pe care fosta concurentă de la Puterea dragostei a postat-o cu noul iubit. Comentariile nu au fost deloc pe placul acesteia, urmăritării fiind extrem de duri în cuvinte.

”🤢 dezamagire 100% ti ai dat arama pe fatza cu asta! Parca l iubeai pe codrutz;) repede l ai inlocuit 🤢🤢🤢/👏👏mult l ai mai iubit pe Codruț daca acum esti cu ăsta...chiar

imi pare rău pt toti cei care te au ajutat sa câștigi puterea dragostei!!! S au înșelat amarnic. Nici nu mai are rost sa te mai țin la follow...penală 🙌🙌🙌”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Alexandra le-a primit din partea internauților.

Citeste si: Alexandrei i-a scapat porumbelul. Cine vrea sa castige Puterea dragostei sezonul 4: "Sper sa fii castigator!"

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.