Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 34, luni, 11 octombrie 2021 - VIDEO Profesorul Adil, în stare gravă!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 03 aug 2022, 21:50

Profesorul Adil, în stare gravă!

Sursa: captura Kanal D

Kanal D difuzează astăzi episodul 34 din "Doctorul minune". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Probleme peste probleme la spitalul Berhayat. Kivilcim a decedat, iar tânărul Ali urmează să fie investigat, pentru a se afla dacă a procedat corect în cazul acesteia.

Profesorul Adil îl susține pe Ali și e optimist că totul va fi în regulă cu tânărul medic. Din nefericire lucrurile iau o întorsătură rea chiar pentru profesorul Adil, care ajunge în stare gravă, internat în spital!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Având în vedere că se află el însuși într-o situație dificilă, după decesul lui Kivilcim, colegii decid să nu îi spună nimic lui Ali despre starea de sănătate gravă a mentorului său.

La investigații Ferman și Tanju află de boala teribilă de care suferă Adil și sunt șocați.

Ce se mai întâmplă în episodul cu numărul 34 din "Doctorul minune", difuzat în această seară de către Kanal D, aflați doar urmărind producția.

"Doctorul minune" poate fi vizionat fie la TV, la Kanal D, fie Live Video Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. "Doctorul minune" rulează de luni până vineri de la ora 20:00.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 32, joi, 7 octombrie 2021- VIDEO

"Doctorul minune", povestea lui Ali

Serialul  "Doctorul minune"  (original: „Mucize Doktor”) prezintă povestea tânărului rezident Ali Vefa (Taner Ölmez). Cu o copilărie tristă (a fost alungat de acasă de tatăl lui) și diagnosticat cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autist, Ali Vefa a reușit să își îndeplinească visul de a deveni medic.

El a trecut peste toate dificultățile și obstacolele, iar acum, ajuns medic, visează să devină un chirurg apreciat, precum doctorul Ferman (Onur Tuna). Cu Ferman Ali are o relație dificilă la început, dar ulterior îi demonstrează acestuia ce medic capabil este și câștigă și încrederea lui. 

Încă de când ajunge la spitalul Berhayat ca rezident, Ali beneficiază de sprijinul și ajutorul profesorului Adil, un nume în medicină.

Din nefericire, Adil se află acum într-o stare de sănătate gravă și vom vedea cum va reacționa Ali atunci când va ajunge și la el informația referitoare la mentorul lui.

De când ajunge la Berhayat, viața lui Ali în spital îi ocupă acestuia tot timpul. Chiar și de îndrăgostit se îndrăgostește tot în spital, de către frumoasa Nazlî, o doctoriță foarte talentată, care îl ajută pe Ali de fiecare dată când acesta are nevoie.

Citeste si: Actorul Onur Tuna, transformare fizica radicala! Iata cum arata celebrul actor care a dat viata personajului Ferman in serialul Doctorul minune, la cateva luni de la incheierea filmarilor!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.