Nehir ep 35 rezumat - Ce se întâmplă în episodul 35 din Nehir, difuzat marți, 12 octombrie 2021 Promo VIDEO

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 03 aug 2022, 23:30

Actorii din Nehir

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează marți, 12 octombrie 2021 episodul 35 din "Nehir". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Episodul 35 din Nehir este plin de suspans. Protagonista serialului, Nehir Aksu (Biran Damla Yilmaz), are o discuție în contradictoriu cu Bahar, rivala ei. 

Atunci când Bahar îi spune că nu vrea să se certe cu ea fiindcă e însărcinată, Nehir îi dă replica-șoc că și ea este însărcinată. Mărturisirea îi lasă mască atât pe Bahar, cât și Nazîm. "Da, sunt însărcinată cu tine, Nazîm", spune Nehir, Nazîm asistând și el la discuția dintre fosta și actuala lui parteneră.

Nehir ep 35 rezumat- Zehra leșină când își vede soțul pe care îl credea mort

Tensiuni uriașe și pentru Tarîk și Zehra. La puțin timp după ce Tarîk îi spune Zehrei că a fost găsit cadavrul soțului ei și că pe ei îi paște închisoarea, apare chiar soțul Zehrei în persoană. Zehra este șocată și leșină!

Chiar dacă Nehir a spus, la un moment dat, că nu va mai avea nicio treabă cu Tarîk, cei doi s-au împăcat după eliberarea lui Nehir, iar acum apar împreună la locuința lui Nazîm.

Nehir, care a fost arestată pentru că l-a răpit pe băiețelul ei și al lui Nazîm, pe Mert, vrea acum custodia copilului.

Nehir e dispusă să negocieze cu Nazîm, dar totul se complică atunci când, sub impulsul discuției de moment, dezvăluie că e însărcinată din nou, copilul fiind al lui Nazîm!

Ce se mai întâmplă în episodul cu numărul 35 din "Nehir" aflați doar urmărind serialul marți, 12 octombrie 2021, de la ora 22:30, la Kanal D! Nehir poate fi urmărit și Live Video Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de

pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nehir, lovitura teribila pentru Bahar! Tanara ii da o veste neasteptata lui Nazim! Aflati ce se va intampla luni si marti, in serialul "Nehir", de la ora 22:30, la Kanal D!

Nehir luni și marți, la Kanal D

Serialul Nehir (în original "Baraj") este difuzat luni și marți de către Kanal D, după serialul-fenomen "Doctorul minune", difuzat de luni până vineri de la ora 20:00.

Puteți urmări Nehir luni și marți la postul nostru și Live Stream, pe kanald.ro, de la ora 22:30. Sute de mii de români urmăresc fiecare episod din Nehir.

Din distribuția serialului, în afară de Biran Damla Yılmaz, actrița principală care o joacă pe protagonista Nehir, mai fac parte Feyyaz Duman (Nazîm Guney), Burak Yörük (Tarîk Yilmaz), Sumru Yavrucuk (Zerrin), Iman Casablanca (Zehra), Sait Genay (Orhan) şi Tuna Orhan (Ekrem).

Citeste si: Nehir, lovitura teribila pentru Bahar! Tanara ii da o veste neasteptata lui Nazim! Aflati ce se va intampla luni si marti, in serialul "Nehir", de la ora 22:30, la Kanal D!

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.