Doctorul minune ep 35 rezumat: Ce se intampla azi in Doctorul minune! Decizie incredibila a fiicei lui Adil!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 03 aug 2022, 23:50

Ali si fiica lui Adil, Ferda

Sursa: KANAL D

Situatie dramatica in episodul din aceasta seara al serialului “Doctorul minune”. Ep 35 din Doctorul minune e difuzat de la ora 20:00.

Medicii incearca din rasputeri sa salveze viata profesorului Adil, iar una dintre persoanele care ar putea contribui enorm la realizarea acestui lucru este fiica acestuia, Ferda.

Lucrurile devin si mai tensionate atunci cand fiica lui Adil refuza sa-si dea acordul pentru realizarea operatiei tatalui sau. Medicii din spitalul Berhayat intra in <panica>, pentru ca nu pot savarsi interventia fara acordul tinerei, iar aceasta pare de neclintit in decizia luata.

Beliz, dar si Ali vor incerca sa afle ce se ascunde in spatele deciziei <necrutatoare> a Ferdei.

O intamplare neobisnuita o va face pe Ferda sa revina asupra deciziei sale iar ceea ce va urma este absolut impresionant… Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 34, luni, 11 octombrie 2021- VIDEO Profesorul Adil, în stare gravă!

Doctorul minune ep 35 rezumat: Adil este salvat?

Se pare ca Ferda il cunoaste pe Ali, ea spunandu-le tuturor in spital ca vrea sa discute cu acesta si ca este singurul care o intereseaza din spitalul Berhayat.

Ferda are o problema mare cu tatal ei, iar decizia ei initiala, socanta, are de-a face cu anumite suferinte pe care le-a avut ea in copilarie.

"Tu ai uitat. Ai uitat de mine. Te-ai dus si ti-ai gasit un alt fiu", ii spune, cu lacrimi in ochi, Ferda tatalui ei, Adil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ali o implora pe Ferda sa ii lase pe cei din spital sa ii salveze viata lui Adil. In cele din urma tanara renunta la decizia ei initiala si le ofera acceptul celor din Berhayat ca Adil sa fie operat. Vom afla doar urmarind episodul cu numarul 35 din "Doctorul minune", difuzat in aceasta seara de catre Kanal D, daca Adil va fi salvat si daca cel care il va salva va fi tocmai discipolului lui, Ali.

Ali a fost protejat si sprijinit de catre Adil inca de cand era doar un copil si fusese gonit de acasa de catre tatal lui. Ajuns rezident la Berhayat, Adil a fost cel mai mare sprijin pentru el, profesorul chiar contrandu-se cu cei din spital pentru Ali si luandu-i partea de fiecare data cand tanarul a avut probleme.

Episodul 35 din "Doctorul minune" poate fi urmarit de la ora 20:00, la Kanal D sau Live Video Online, accesand adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tableta, smartphone, PC sau laptop.

Citeste si: Aflăm povestea a doi actori îndrăgiți ai serialului „Doctorul Minune”! Cine sunt Murat Aygen și Bihter Dincel

  

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.