Adio, sărbători de iarnă! Prima țară din Europa care renunță la obiceiuri din cauza pandemiei de COVID

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 04 aug 2022, 04:35

Prima tara care renunta la obiceiurile de sarbatori

Sursa: PixaBay

Prima țară din Europa care anulează complet obiceiurile de sărbători din cauza pandemiei de coronavirus.

Autoritățile londoneze au anunțat că vor renunța și în acest an la obiceiurile pe care le aveau în perioada sărbătorilor de iarnă, asta, din cauza pandemiei care face ravagii atât în țara lor, cât și în întreaga lume.

Londra renunță la obiceiurile de sărbători din cauza pandemiei

Londra este bine cunoscută pentru focurile de artificii de la sfârșitul anului, organizate în mod tradițional pe malul Tamisei.

Ei bine, pentru al doilea an la rând au fost anulate, din cauza pandemiei de COVID-19, a anunțat marți primăria capitalei britanice.

Și de această dată, sărbătorile de iarnă vor fi petrecute în tandem cu restricțiile impuse de autorități pentru a combate pandemia de coronavirus. Este pentru al doilea an la rând când Londra anulează focurile de artificii de Anul Nou, din cauza pandemiei.

”Din cauza incertitudinii cauzate de pandemia covid-19, celebrul nostru spectacol de Anul Nou nu va avea loc anul acesta pe malurile Tamisei”, a anunţat un purtător de cuvânt al primarului Londrei, Sadiq Khan.

Citeste si: Ultimă oră! Prefectul Capitalei a anunțat noi restricții pentru bucureșteni: Poliția și Jandarmeria vor intensifica verificările

Londra pregătește un alt moment în locul spectacolului de artificii

Primarul capitalei britanice i-a în calcul organizarea unor momente cu totul spectaculoase în locul focurilor de artificii. Acesta a promis că: ”Londra va intra în Noul An într-un mod spectaculos”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Londra este una dintre țările europene care are la bază tradiții bine împământenite. Britanicii organizau în fiecare an de Sărbătorile de iarnă un foc de artificii spectaculos, care atrăgea o mulțime de oameni în jurul roții London Eye, pe malul de sud al Tamisei.

Evenimentul a fost anulat anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus și a fost înlocuit cu focuri de artificii improvizate și jocuri de lumini.

Pandemia care a lovit la nivel global a determinat omenirea să facă schimbări majore atât la nivel național, cât și global, iar scopul principal fiind sănătatea oamenilor, care a fost răpusă de virusul ucigător.

Citeste si: S-a instaurat starea de urgență într-o mare țară europeană! Vaccinarea a devenit obligatorie