Liviu Dragnea este invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Ce spune despre protestele din 10 august 2018 VIDEO

Autor: Loredana Dobre
Actualizat: 04 aug 2022, 06:40

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” poate fi urmărită duminică, de la ora 22:45, la Kanal D.

Fostul președinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, este invitatul ediției de duminică, 17 octombrie, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:45, la Kanal D!

Liviu Dragnea vine în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Liviu Dragnea, în vârstă de 58 de ani, a fost unul dintre cei mai influenți politicieni din România, până la încarcerarea sa în mai 2019.

El a ocupat funcțiile de președinte al Partidului Social Democrat și președinte al Camerei Deputaților.  

Citeste si: PROGRAM TV 40 de întrebări cu Denise Rifai. În ce zile și la ce oră se difuzează emisiunea la Kanal D?

Fostul lider al PSD răspunde celor mai incomode întrebări legate de viața personală, dar și despre cariera tumultoasă în politică. Liviu Dragnea vorbește despre protestele împotriva Guvernului din 10 august 2018, când sute de mii de români au fost bățuți și gazați de Jandarmerie.

„Ce gust are puterea?”, „Ați dat ordin să fie bătuți românii pe 10 august?”, „Ați amenințat-o cu moartea pe Gabriela Vrânceanu Firea?”, „Este Viorica Dăncilă premierul ales de iubita dumneavoastră?”, „Câți bani de buzunar vă dă iubita?”, „I-ați interzis fostei soții să participe la nunta fiului dumneavoastră?”, „De câte ori ați mințit să vă atingeți scopul?”, „Credeți că mai aveți vreo șansă în politică?”, sunt doar câteva dintre întrebările la care fostul lider PSD Liviu Dragnea va trebui să răspundă în ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”,

difuzată de la 22:45 la Kanal D!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Moderatoarea Denise Rifai, „Revelația anului în media” cu emisiunea „40 de întrebări”

De nise Rifai a primit Premiul special  „Revelația anului în media”, pentru emisiunea pe care o moderează la Kanal D, în cadrul Galei Capital „Top 100 de femei de succes”. La evenimentul devenit tradiție au fost celebrate acele femei puternice, inspiraționale care au realizat ceva remarcabil în domeniile în care activează.

Citeste si: Cum s-au cunoscut Irina Tănase și Liviu Dragnea. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 5 ani

Emisiunea „40 de întrebari cu Denise Rifai” a devenit un succes încă de la prima difuzare, în octombrie, anul trecut. Ajunsă la cel de-al doilea sezon, uimește în continuare prin abordarea editorială îndrăzneață și dezvăluirile făcute de invitații emisiunii, personalități din cele mai diverse domenii.

„Mulțumesc publicului, fără susținerea lui nu aș fi ajuns aici. Mulțumesc echipei Kanal D pentru că alături de acești oameni am construit acest succes. Sunt onorată să mă aflu la acest eveniment remarcabil, care celebrează femeile și realizările lor”, declara Denise Rifai.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.