PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, miercuri, 13 octombrie 2021 - VIDEO Distracție totală în emisiune!

Autor: Bogdan Stanescu

Concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities joacă fotbal în emisiune

Sursa: captura Kanal D

Miercuri, 13 octombrie 2021 începe o nouă săptămână "Bravo, ai stil! Celebrities". Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Va fi distracție totală în ediția "Bravo, ai stil! Celebrities" de astăzi. Fetele vor dansa fotbal, se va dansa, atât concurentele, cât și jurații arătându-și talentul la dans.

Și prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, va arăta cât de bine dansează.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Vor exista, desigur, și controverse.

Raluca Bădulescu va puncta că una dintre concurente, Carmen Negoiță, spune la testimoniale lucruri pe care nu le spune și în emisiune.

Raluca Bădulescu a dat exemplul declarației lui Carmen Negoiță, potrivit căreia Viviana Sposub ar fi arogantă. "Ea știe că ai spus despre ea că e arogantă?", o întreabă Raluca Bădulescu pe Carmen Negoiță.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată la Kanal D de miercuri până vineri de la ora 22:30 și sâmbătă, de la ora 22:00.

Sâmbătă are loc gala, atunci când concurentele primesc note și se decide câștigătoarea săptămânii. Totodată, se decide concurenta eliminată din competiție. Emisiunea poate fi urmărită atât la TV, la Kanal D, cât și Live Video Online, pe site-ul nostru, accesând adresa kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.   

Citeste si: A spus „DA”? Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, primele imagini cu inelul

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un nou juriu la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Sezonul 7 al emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" vine cu o schimbare în componența juriului.

Celebrul designer și om de afaceri român Cătălin Botezatu nu mai face parte din juriul emisiunii, iar locul lui a fost luat de către Tibi Clenci, cel mai cunoscut și apreciat fotograf de modă de la noi din țară.

Tibi Clenci a colaborat cu cele mai mari case de modă din lume (Chanel, Dior, Louis Vuitton) și a realizat pictoriale pentru publicații glamour din tară și din afară.

Fotografiile și viziunea lui se regăsesc pe copertele și în paginile unor reviste de top, printre care Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latina, Marie Claire Turcia, Elle Franta, Elle Germania, In Style Rusia, GQ Spania, GQ Brazilia. 

Totodată, Tibi Clenci a fost directorul de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph- ediția Fashion. A primit de-a lungul anilor trei trofee Elle Style Awards pentru Cel mai bun fotograf din România.

„Ca jurat la Bravo, ai stil! Celebrities voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul”, declară Tibi Clenci.

Citeste si: Mădălina Pamfile se lansează în lumea afacerilor. Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a anunțat că urmează o perioadă plină de surprize: ”Sunt însărcinată cu un proiect nou”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.