Doctorul Minune ep 37 rezumat: Ferman nu-l lasa pe Ali sa demisioneze! Ce vedem in aceasta seara in ''Doctorul minune'' de la 20:00, pe Kanal D!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 04 aug 2022, 07:00

Ferman și Ali

Sursa: Kanal D

Joi seara, de la ora 20:00, Kanal D difuzeaza episodul 37 din "Doctorul minune". Puteti viziona serialul si Live Video Online, pe kanald.ro.

Nazli este foarte suparata si dezamagita de faptul ca Ali a demisionat. Nazli nu intelege de ce Ali a ales sa nu se consulte cu ea in aceasta privinta insa tanarul incearca sa-i explice acesteia motivele pentru care a luat o astfel de decizie. Nazli nu este deloc convinsa de argumentele ce stau la baza deciziei iubitului ei si ii cere sa-si retraga demisia, convinsa fiind ca acesta va regreta mai tarziu, pentru ca a renuntat la cariera de chirurg.

Si dr. Ferman reactioneaza vehement atunci cand afla ca Ali si-a dat demisia din spital si nu accepta hotararea luata de tanarul rezident.

Pe de alta parte, medicii din spitalul Berhayat cauta o solutie optima de vindecare in cazul profesorului Adil, insa acesta nu este de acord cu tratamentul propus de colegii sai. Ferda incearca sa-si convinga tatal, dar acesta respinge propunerea de tratament a acestora.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Doctorul Minune ep 36 rezumat: Propunere inedita pentru Ferda! Ce vedem in aceasta seara in ''Doctorul minune'' de la 20:00, pe Kanal D!

Doctorul Minune ep 37 rezumat: Nazli ii spune lui Ali ca iubeste!

Promo-ul episodului 37 din "Doctorul minune" ne arata o discutie emotionanta intre Ali si Nazli.

"Nazli, eu te iubesc mult", ii spune Ali lui Nazli. "Si eu te iubesc mult", ii spune tanara doctorita iubitului ei.

Tot in cadrul promo-ului episodului 37 din "Doctorul minune", in contextul cazului lui Adil, Ali ia o decizie surprinzatoare. Ali isi ia mentorul, aflat in scaun cu rotile, si il duce sa vada cerul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ce vedeti?", il intreaba Ali. "Nemarginire", spune Adil. "Asa sunt si sansele noastre, nemarginite", raspunde Ali.

Profesorul Adil, care a fost mentorul si protectorul lui Ali inca de cand acesta era un copil, a fost, recent, aproape de moarte. O interventie chirurgicala de urgenta i-a salvat viata, dar Adil a ramas, pentru moment, paralizat. Acum medicii se chinuie sa gaseasca o solutie. 

Ali este increzator ca totul va fi bine pentru profesorul Adil, care a fost mereu alaturi de el.

Episodul 37 din "Doctorul minune" poate fi urmarit joi, de la ora 20:00, la Kanal D sau Live Video Online, pe kanald.ro, accesand adresa de Live Stream a site-ului,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe tableta, smartphone, PC sau laptop. 

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 36, miercuri, 13 octombrie 2021- VIDEO Ali își dă demisia din spital?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.