Ce înălțime are, de fapt, Ilinca Vandici

Autor: Bianca Irimia
Actualizat: 14 oct 2021, 12:35

Ilinca Vandici pe canalul ei de YouTube

Sursa: Captură YouTube

Frumoasa prezentatoare TV, Ilinca Vandici, a dezvăluit care este de fapt înălțimea ei. Multa lume o intreaba zilnic cat de inalta este, mai ales datorita fizicului impecabil si a siluetei sale de model.

Ilinca Vandici a dezvăluit care este de fapt înălțimea ei, acesta fiind unul dintre cele mai căutate lucruri despre vedetă de pe internet, pe canalul acesteia de YouTube.

Ce inaltime are Ilinca Vandici

Într-un videoclip postat la ea pe YouTube, Ilinca Vandici răspunde celor mai mari curiozități și întrebări pe care oamenii le au despre ea. Vedeta a aflat care sunt cele mai căutate lucruri despre aceasta și a răspuns pentru a-i lămuri pe fanii ei în legătură cu diverse subiecte.

Prima întrebare la care a răspuns vedeta în cadrul clipului ,,Top căutări Google despre mine'' a fost la cea în legătură cu înălțimea ei, deoarece pare foarte înalta la televizor Aceasta a elucidat misterul și a declarat că are 169 cm, însă evita să spună acest număr, din cauza conotației sale, așa că spune mereu că are 170 cm. Vedeta nu considera acesta un mare lucru, și că se simte bine, mai ales când poartă și tocuri.

Citeste si: Ce studii are, de fapt, Ilinca Vandici! Puțină lume s-ar fi așteptat să aibă această meserie

La ce truc apeleaza Ilinca Vandici pentru a parea mai inalta

Prezentatoarea Bravo, ai stil Celebrities a declarat că oamenii par surprinși atunci când o întâlnesc în realitate, deoarece se așteaptă ca aceasta să fie extrem de înalta așa cum apare la TV, însă fiind de fapt o femeie ,,micuță și firavă''.

„Mare brânză, ce să spun! Nu e ceva wow! Am 1,69. Nu spun asta niciodată, pentru că, mi se pare că are o tentă, așa… Și nu doresc asta. Spun că am 170. Par mult mai înaltă la televizor, pentru că televizoarele înalță și lățesc. În realitate sunt o femeie micuță și firava''

Un alt lucru pentru care vedeta a declarat că pare mai înaltă este faptul că poartă mereu tocuri de 12 cm, iar acest lucru o ajută foarte tare la postură și la înălțimea acesteia.

Vedeta simte că atunci când își pune tocurile ,,nu o mai oprește nimic''.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În videoclipul postat pe canalul său de YouTube, vedeta a mai povestit despre sora ei și despre copilăria împreună, despre copil și familie, despre ce mănâncă și despre foști

iubiți.

Pe Ilinca Vandici o puteți urmări de miercuri până vineri în cadrul emisiunii de divertisment Bravo, ai stil Celebrities de la 22:30, iar sâmbăta de la 22:00.

Citeste si: ELIMINARE uluitoare la Bravo, ai stil! Celebrities 2021. Ilinca Vandici a facut ANUNTUL la finalul galei! Iata cine a parasit competitia!

 

 

 

 

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.