De cât timp sunt împreună Inna și Deliric și cum s-au cunoscut

Autor: Mihaela Ghita
Actualizat: 14 oct 2021, 13:47

De cat timp sunt impreuna Inna și Deliric

Sursa: Instagram

Artista se iubește de ceva timp cu Deliric insă in mod oficial acestia au apărut in presă de mai bine de un an. Putină lume stie cand a inceput, de fapt, relatia celor doi.

După ce au fost văzuti din ce în ce mai des împreuna și au aparut numeroase zvonuri privind o relatie de dragoste  Inna si Deliric au recunoscut în cele din urmă că formează un cuplu.

De cât timp sunt împreuna Inna si Deliric

Primele zvonuri privind relatia lor au apărut în vara anului 2020 și dacă la început erau mai reticenti în gesturi se pare că în prezent cei doi nu mai tin cont de nimic.

Cei doi îndragostiți petrec foarte mult timp împreuna și se bucură de fiecare moment.

Acest lucru reiese și în una dintre pozele postate de Deliric pe Instagram în care apare împreuna cu Inna, fiind cel mai probabil în una dintre vacanțele petrecute împreună. În descrierea pozei Deliric a scris:" Behind every great man there's a great behind."(" In spatele oricărui barbat mare este un lucru si mai mare."

Și pentru ca descrierea să fie foarte clară iubitul Innei a adăugat:". .of a great woman of course!" ( a unei mari femei bineinteles") făcând referire desigur la Inna.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine e iubitul Innei? Are o relație cu un rapper celebru: "Da, suntem împreună!"

Se pare că iubitul Innei nu se ferește să-i facă declarații în public ci dimpotrivă se mândrește cu relația frumoasă pe care o au împreună.

Deliric, declarație de dragoste pentru Inna

În ceea ce privește felul în care a fost cucerită Inna a mărturist că nu este o femeie greu de impresionat: “Stiu că trebuie sa fii un om special, sa imi atragi atentia.”

Mai mult decât atat artista a declarat că nu a mers pe ratiune sau pe o idee si doar pe feeling, semn că lucrurile au venit de la sine.

Recent Inna a dezvaluit că se inteleg foarte bine în continuare și că au foarte multe lucruri în comun pe langa muzică. Cântăreața a mai spus că se află într-unul dintre cele mai bune momente din viata sa semn ca relația pe care o are în prezent cu Deliric are un viitor foarte strălucit.

Citeste si: Inna a creat isterie în rândul fanilor de pe rețelele de socializare. Cântăreața este însărcinată sau nu?

 

Taguri: