Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 37, joi, 14 octombrie 2021 - VIDEO

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 14 oct 2021, 15:12

Nazlî, în lacrimi fiindcă Ali pleacă din spital

Sursa: Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează episodul 37 din "Doctorul minune". Producția poate fi urmărită și Live Video Online, pe kanald.ro.

Ali și-a dat demisia de la spitalul Berhayat, dar Ferman, "fratele" lui, nu e de acord ca el să plece din spital.

La început Ferman i-a făcut zile fripte lui Ali însă ulterior cei doi s-au apropiat, iar Ferman i-a dat chiar șansa lui Ali de a-și îndeplini visul, acela de a fi chirurg. Acum Ali e decis să plece de la Berhayat și să renunțe și la acest vis al lui.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Adil cere disperat ajutor.

Ferda spune că nu se mai bagă în cazul tatălui ei. Discipolul lui Adil, Ali, ia o decizie surprinzătoare: el îl urcă pe Adil într-o ambulanță și îl duce într-un loc special. Ferman țipă după Ali, dar tânărul e de neclintit.

Ali îl duce pe Adil, aflat în scaun cu rotile, într-un loc superb, unde să vadă cerul și stelele.

"Ce vedeți?", îl întreabă Ali. "Nemărginirea", răspunde Adil. "Nemărginite sunt șansele noastre", spune Ali, referindu-se la șansele ca Adil să se refacă în întregime după intervenția chirurgicală care i-a salvat viața și în urma căreia a paralizat temporar pe o parte.

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 35, marți, 12 octombrie 2021- VIDEO Fata lui Adil nu vrea să-și salveze tatăl?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Doctorul Minune ep 37 rezumat: Nazlî, în lacrimi fiindcă Ali pleacă

Nazlî suferă cumplit fiindcă iubitul ei, Ali, a decis să părăsească spitalul Berhayat. 

Cei doi își spun unul altuia în episodul 37, difuzat în această seară de către Kanal D, că se iubesc reciproc.

"Nazlî, eu te iubesc mult", îi spune Ali lui Nazlî. "Și eu te iubesc mult", îi spune tânăra doctoriță lui Ali.

Ferman dă impresia, în cele din urmă, că acceptă și el plecarea lui Ali. Îi spune lui Ali că a fost o onoare să lucreze cu el și că e fratele lui. Cei doi s-au apropiat foarte tare de când și-au salvat unul altuia viața. Ferman l-a salvat pe Ali când intrase în mâinile enervate ale rudelor unui pacient, iar Ali l-a salvat pe Ferman atunci când acesta a contractat în spital un virus mortal și a ajuns în stare critică.

Episodul 37 din "Doctorul minune" poate fi urmărit joi, de la ora 20:00, la Kanal D sau Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa de Live Stream a site-ului,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 36, miercuri, 13 octombrie 2021- VIDEO Ali își dă demisia din spital?

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.