PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, sâmbătă, 16 octombrie 2021 - VIDEO O gală incendiară!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 04 aug 2022, 13:45

Concurentele dansează incendiar în gala de azi

Sursa: captura video Kanal D

Kanal D difuzează în această seară o gală incendiară "Bravo, ai stil! Celebrities". Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Tema de azi creează imagini incendiare. Concurentele vor veni îmbrăcate sexy în gala de azi și vor dansa incendiar, la bară.

Vor fi de toate în gala "Bravo, ai stil! Celebrities" din această seară: ținute sexy, dansuri incendiare și provocatoare, dispute între concurente și nu numai.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Raluca Dumitru va izbucni în lacrimi.

Victor Slav va observa momentul, iar Raluca va explica ce se întâmplă cu ea.

Conceptul din Gala din această seară este unul în premieră, "Sport couture", iar Raluca Bădulescu, ce și-a manifestat deja dezamăgirea față de ținutele concurentelor din acest sezon, speră ca ele măcar acum să convingă juriul că merită să facă parte din această emisiune.

"Sperăm să ne încânte, măcar în seara aceasta; mai au o șansă.

Să facă ceva să ne dovedească că își merită locul în competiție"
, a declarat Raluca Bădulescu. 

Gala "Bravo, ai stil! Celebrities" din această seară este difuzată începând cu ora 22:00. Ea poate fi urmărită atât la TV, la Kanal D, cât și Live Video Online, accesând adresa  kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.  

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Anda Adam și Victor Slav, revedere în platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Schimb savuros de replici între cei doi: „Cine s-ar fi gândit că...”

Victor Slav o înlocuiește pe Ilinca Vandici

Victor Slav este prezentatorul emisiunii și în Gala din această seară. Starul TV face o treabă foarte bună ca înlocuitor temporar al Ilincăi, lucru pe care l-a observat și prezentatoarea TV.

”Sunteți maxim de drăguți și vă iubesc mult! Știți deja asta! Sunt ok, am avut într-adevăr ceva probleme de sănătate și nu am putut să fiu prezentă câteva zile bune la filmări. S-au filmat câteva ediții în lipsa mea, însă Victor a fost acolo și a făcut față cu brio! Colegii mei l-au susținut foarte tare.

Totul s-a desfășurat normal, normal fără mine, dar normal.

Sunt foarte bine acum. Abia aștept să revin la filmări, cred că săptămâna viitoare o să revin. Sunt bine, asta e important. Diseară de la 22:30 sunt cu ochii pe Victor să văd ce face, dar sunt sigură că s-a descurcat absolut excepțional. Vreau să îți mulțumesc din suflet, Victor, pentru că m-ai ajutat și ai fost acolo la nevoie.

Asta înseamnă prietenia și colegialitatea adevărată.

Săptămâna asta și săptămâna viitoare vă întâlniți cu Victor și cu toată gașca nebună și frumoasă de la „Bravo, ai stil”. După aceea revim și eu cu forțe proaspete, cu brațele deschise și sănătoasă tun” a spus Ilinca Vandici pe Instastory.

"Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată de miercuri până vineri de la ora 22:30, iar sâmbătă, când e Gala, de la ora 22:00.

Citeste si: PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, vineri, 15 octombrie 2021- VIDEO