Burak Ozcivit trece prin momente dificile! Celebrul actor s-a ales cu o plangere penala! Iata ce i s-a intamplat

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 oct 2021, 13:35

Indragitul actor Burak Ozcivit traverseaza momente dificile dupa ce s-a facut o plangere penala impotriva sa.

Carismaticul Burak Ozcivi t a fascinat publicul din Turcia si de peste hotare cu rolul principal din serialul "Dragoste infinita", iar de aproape doi ani a cucerit inimile telespectatorilor cu cel mai complex rol jucat pana acum, in productia fenomen, "Kuruluș Osman" ("Osman Întemeietorul"), in care de asemenea interpreteaza personajul central, Osman Bey. In prezent, indragitul actor filmeaza la cel de-al treilea sezon al serialului istoric si savureaza acelasi mare succes pe plan profesional.

Burak Ozcivit trece prin momente dificile! Celebrul actor s-a ales cu o plangere penala!

Potrivit presei din Turcia, actorul Burak Özçivit s-a ales cu o plângere penală pentru că ar fi insultat persoane din staff si le-ar fi adresat injurii. Se pare ca Procuratura Beykoz ar fi demarat o anchetă în acest caz și în declarația oferita în cadrul anchetei respective, Burak Özçivit a subliniat:

"Este adevărat că la platourile de filmare este o atmosferă stresantă, dar nu am insultat și nu am rostit injurii. Cei care mă cunosc îndeaproape, știu că nu sunt omul care să adreseze astfel de injurii.", potrivit viatacuaromadecafea.com

Conform Agenției de Presa DHA din Turcia, asistentul de camera, unul dintre cei care au făcut plângerea penală, a spus că actorul a ieșit din cort și a înjurat pe fiecare dintre cei din staff, apoi a părăsit platourile, dar s-a întors imediat și i-a mai înjurat o

dată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Burak Ozcivit a recunoscut persoanele care au depus plangerea, spunand ca fac parte din staff, insa a respins acuzatiile care i s-au adus.

Mai mult decat atat, actorul a mai spus ca existau neințelegeri intre reclamanti si firma de productie, iar acele persoane au vrut sa implice in litigiu si numele lui. Burak a subliniat si faptul ca declaratia oamenilor respectivi nu este plauzibila, la platouri lucrand in jur de o suta de persoane.

Citeste si: Clipe de cosmar pentru Burak Ozcivit! Locuinta de vacanta din Bodrum a celebrului actor in pericol din cauza incendiile devastatoare de vegetatie din ultimele zile!

Se pare ca plângerea respectiva a fost depusă de patru persoane pentru cele petrecute in data de 8 decembrie 2020. Insa pe motiv ca este un litigiu ce se poate soluționa prin mediere, procuratura a trimis dosarul la Biroul de Mediere. 

Celebrul actor este o fire temperamentala, insa cu toate acestea nu s-a confruntat cu astfel de probleme pana acum de-a lungul carierei sale, deoarece este un actor manierat si mai mult decat atat se cunoaste deja faptul ca acesta este un sot si un tatic devotat si iubitor, in viata reala.

Citeste si: Cum arata celebrul Burak Ozcivit in noul sezon al celui mai important proiect din cariera sa! Actorul filmeaza scene de actiune extrem de periculoase!