O actrită celebră din serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii face parte din distributia productiei fenomen Doctorul minune!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 oct 2021, 19:16
actorii serialului doctorul minune Foto(11)

Actorii din serialul Doctorul minune

Sursa: Instagram

Serialul Doctorul minune aduce in atentia publicului actori tineri talentati si carismatici. Una dintre actrite a jucat in productia Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii.

Hayal Köseoglu are doar 29 de ani insa a acumulat peste douazeci de ani de experienta in domeniul actoriei, deoarece primul rol l-a jucat pe cand avea doar sase ani. Parintii sai i-au descoperit talentul actoriesc din copilarie si au incurajat-o sa urmeze calea catre o cariera in domeniu.

Hayal Köseoglu, aparitie spectaculoasa in serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii"

Publicul din tara noastra a cunoscut-o pe talentata actrita Hayal Köseoglu inca din anul 2014, pe cand avea doar 22 de ani, in distributia serialului "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", cand a interpretat

rolul unei cadane, extrem de apropiata de Sultana Hurrem, iar ulterior aceasta a avut cateva aparitii episodice si in serialul "Mireasa din Istanbul", in anul 2018. In prezent tanara actrita joaca in productia fenomen Doctorul minune, in care interpreteaza rolul Acelya, o asistenta medicala.

Hayal Köseoğlu a venit pe lume in anul 1992 in Istanbul, intr-o familie de actori. Parintii sai si-au dorit enorm ca Hayal sa le duca mai departe profesia peste ani, astfel ca au indrumat-o inca din adolescenta sa urmeze cursuri de teatru si chiar a si inceput

sa joace intr-un serial turcesc la varsta de sase ani, in anul 1998. Talentul ei desavarsit si dorinta de expansiune rapida si de a invata lucruri noi au ajutat-o sa faca fata cu succes primului ei rol, in productia "Ruhsar".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: EL este cel mai important barbat din viata frumoasei Acelya din serialul Doctorul minune! Iata cu ce actor celebru din Turcia se iubeste Hayal Köseoğlu!

Cand a implinit 18 ani, Hayal Köseoğlu s-a inscris la Facultatea de Arte Plastite, sectie Actorie, in cadrul Universitatii Aydin. Insa in paralel cu studiile aceasta a continuat sa joace in diverse seriale turcesti de succes, care au propulsat-o treptat printre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie.


Hayal Köseoğlu a urmat si cursuri de muzica, deoarece aceasta a fost mereu a doua sa mare pasiune si mai mult decat atat actrita a decis chiar sa intre in studio pentru a inregistra cateva piese care i-au adus succes.

Citeste si: Cine este si cati ani are asistenta Acelya din serialul "Doctorul minune"? Iata cu ce se ocupa talentata Hayal Köseoğlu cand nu se afla pe platourile de filmare!