Totul despre actrița care o interpretează pe Ferda, fiica profesorului Adil, în Doctorul minune. Cine este Seda Bakan?

Editor Web: Bianca Hriscu
Actualizat: 04 aug 2022, 17:05
Seda Bakan o interpreteaza pe Ferda fiica profesorului Adil in Doctorul minune Foto(4)

Seda Bakan, actriță de succes în Turcia 

Sursa: Instagram

Ferda este fiica profesorului Adil în serialul Doctorul minune. Cine este Seda Bakan, actrița care dă viață acestui personaj? Tot ce trebuie să știi despre ea.

Ferda este o tânără care își dorește să își contruiască o carieră de succes în medicină. Ea este fiica profesorului Adil în serialul de succes Doctorul minune, difuzat la Kanal D. Personajul Ferda este interpretat de celebra actriță Seda Bakan. Iată cine este, de fapt, Seda Bakan, actrița de origine turcă care dă viață acestui personaj.

Cine este Seda Bakan, actrița care o interpretează pe Ferda, fiica profesorului Adil, în Doctorul minune?

Serialul Doctorul minune este difuzat la Kanal D, de luni până vineri, începând cu ora 20:00. Povestea impresionantă a cucerit publicul din România, astfel că în fiecare seară, cei de acasă așteaptă cu nerăbdare să afle prin ce provocări vor mai trece personajele principale ale serialului.

Ferda este fiica profesorului Adil în serialul Doctorul minune, difuzat la Kanal D. Personajul este intepretat de Seda Bakan, o actriță de succes din Turcia.

Aceasta a acceptat rolul în anul 2020. Pentru că serialul Doctorul minune se bucură de mare succes, rolul pe care l-a primit actrița Seda Bakan i-a adus un plus de popularitate și a ajutat-o să evolueze în carieră. 

Seda Bakan este o cunoscută actriță de origine turcă. Aceasta este născută pe 10 octombrie 1985 și are 36 de ani. Seda Bakan, actrița care dă viață personajului Ferda în serialul Doctorul minune, s-a născut în orașul Gebze, din regiunea Kocaeli, Turcia. 

Familia din partea mamei este din Salonic, iar cea din partea tatălui din Sarajevo. Seda Bakan a crescut într-o familie în care s-a pus foarte mult accentul pe educație. Actrița a absolvit Universitatea Sakarya, Departamentul de Comerț Exterior, însă destinul i-a îndrumat pașii către actorie. Astfel, Seda Bakan, actrița care o interpretează pe Ferda, fiica profesorului Adil, în serialul Doctorul minune, a decis să își urmeze marele vis, motiv pentru care a început să studieze la Centrul de Instruire cinematografică-TV TÜRVAK.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce a urmat cursurile de actorie, Seda Bakan a fost distribuită în mai multe producții cinematografice, printre care și: Adanali, Kara Bela, Ortak, Bana Sevmeyi Anlat și Doctorul minune.

Citeste si: Ferda din serialul Doctorul minune, casatorita cu unul dintre cei mai in voga catareti din Turcia! Iata cum arata frumoasa Seda Bakan, in postura de mamica, in viata reala!

Cu cine este căsătorită Seda Bakan? Ce familie frumoasă are actrița care o interpretează pe Ferda în serialul Doctorul minune

 

Pe lângă faptul că a reușit să își construiască o carieră de succes, Seda Bakan se poate lăuda și cu o familie frumoasă.

Actrița care o interpretează pe Ferda în serialul Doctorul minune este căsătorită cu Ali Erel, un cunoscut cântăreț de jazz. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014 și sunt foarte fericiți împreună, lucru care poate fi observat cu ușurință din postările pe care actrița Seda Bakan le face pe instagram. Aceasta este urmărită în mediul online de 1 milion de persoane. Fotografiile cu Seda Bakan și soțul acesteia, Ali Erel, reușesc să strângă mii de aprecieri și comentarii, fanii actriței fiind încântați să vadă imagini care fac referire la viața personală a actriței.

Citeste si: Cine este Seda Bakan, actrita care da viata personajului Ferda din serialul "Doctorul minune"? Iata cele mai frumoase imagini de la nunta sa de basm cu unul dintre cei mai renumiti cantareti turci!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.