Doctorul Minune ep 41 rezumat: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Ali risca inchisoarea

Autor: Diana Tilă Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 04 aug 2022, 22:35
video Foto(4)

In aceasta seara, de la ora 20, Kanal D difuzeaza episodul cu numarul 41 din Doctorul minune. Serialul poate fi urmarit si Live Stream Online, pe kanald.ro.

Ali se confrunta cu o noua problema de cuplu. Tanarul a aflat ca Ismet, tatal iubitei lui, nu si-a tinut promisiunea facuta lui Nazli, aceea ca renunta obiceiurile gresite din trecut, si nu stie cum sa reactioneze fata de aceasta.

Ali se teme sa-i spuna adevarul lui Nazli, convins fiind ca ea se va supara teribil cand va afla ca tatal ei a mintit-o. In aceasta situatie, Ali apeleaza la sfaturile profesorului Adil, mentorul sau. 

Beliz si Ferman au discutii aprinse in ceea ce priveste atitudinea barbatului referitoare la problemele financiare prin care trece spitalul Berhayat.

Citeste si: Cine este soțul actriței Seda Bakan din serialul Doctorul minune? Cei doi au împreună un bebeluș

Beliz nu stie ce solutie sa gaseasca pentru ca institutia medicala sa iasa din impasul financiar in care este acum, iar Ferman trateaza cu superficialitate acest aspect.

O veste teribila zdruncina, inca o data, <linistea> profesorului Adil. Acesta afla, de la Beliz, ca Ali urmeaza a fi judecat pentru <greseala medicala>, in cazul Kivilcim, iar in urma acestor actiuni, daca acesta va fi gasit vinovat, el risca anularea licentei sau chiar inchisoarea.

Citeste si: Totul despre actrița care o interpretează pe Ferda, fiica profesorului Adil, în Doctorul minune. Cine este Seda Bakan?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

"Doctorul Minune", de luni pana vineri la Kanal D

Serialul turcesc "Doctorul minune" (original: „Mucize Doktor”) este difuzat de luni pana vineri de catre Kanal D, de la ora 20:00. Productia poate fi urmarita si Live Stream Online, pe kanald.ro,

accesand adresa https://www.kanald.ro/live.html de pe tableta, smartphone, PC sau laptop.

Ali Vefa (interpretat de Taner Ölmez) este personajul central al productiei. Diagnosticat cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autismului, Ali este un medic stralucit, care ajunge ca rezident in spitalul Berhayat. Din conducerea unitatii medicale face parte si profesorul Adil, care este protectorul si mentorul lui Ali de cand acesta era un copil.

Cand era foarte mic Ali a fost alungat de acasa de catre tatal lui, iar Adil l-a indrumat, iar acum il sprijina total in cariera lui de medic.

Ali are un drum lung catre implinirea viselor, atat din punct de vedere sentimental, el indragostindu-se de tanara Nazli, cat si din punct de vedere profesional: el isi doreste enorm sa devina un chirurg de succes!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.