Cine este Doruk, medicul rezident din serialul "Doctorul minune", dincolo de platourile de filmare? Iata in ce seriale de succes a mai jucat carismaticul actor Hakan Kurtaş!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 oct 2021, 19:04
hakan kurtas din doctorul minune Foto(9)

Hakan Kurtas, un actor talentat si apreciat in Turcia

Sursa: Instagram

Tanarul Hakan Kurtaş face parte din tanara generatie de actori ai Turciei, ce s-a remarcat datorita talentului sau desavarsit si a carismei uluitoare.

Desi are doar 33 de ani, Hakan Kurtaş are peste zece ani de experienta in actorie, deoarece a inceput sa joace la scurt timp dupa absolvirea facultatii de teatru. Telespectatorii din Romania care au urmarit serialul "Ezel" l-au cunoscut pe carismaticul actor, inca de pe vremea cand acesta avea doar 23 de ani, atunci cand a jucat primul lui rol intr-un serial de televiziune de anvergura. Ulterior acesta a interpretat un rol secundar negativ, Demir, in serialul "La rascruce", iar in prezent acesta poate fi urmarit in productia fenomen "Doctorul minune", in care joaca rolul unui medic chirurg

rezident.

Cine este Doruk, medicul rezident din serialul "Doctorul minune"

Hakan Kurtaş s-a născut în anul 1988 in Izmir. După absolvirea Liceului Anatolian Bursa, a studiat Facultatea de Teatru in cadrul Conservatorului de Stat al Universitatii Mimar Sinan in perioada 2006-2010.
Hakan Kurtaș a cochetat in paralel si cu sportul. Acesta a practicat baschet de performanta vreme de cativa ani, cand a jucat la cluburi renumite din Turcia.

Iar in timpul facultatii de Teatru Hakan a participat la atelierele de comedie Dell Arte ale actorului Anthony Bova și de Pantomima sustinute de Anke Gerber.

O alta mare pasiune a tanarului actor Hakan Kurtas este si caricatura. Desenele sale au fost publicate pentru o vreme în revistele de umor Leman și Sleepless. Insa Hakan Kurtaș n-a neglijat nici muzica, o alta mare pasiune descoperita inca din copilarie, pe cand a inceput sa invete sa cante la chitară.

De cativa ani, Hakan Kurtas are propria trupa alaturi de care a si inregistrat deja cateva piese.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Actorii din serialul Doctorul minune, surprinsi in ipostaze neasteptate, in timpul unei petreceri!

Hakan Kurtas si-a inceput cariera in anul 2011, cand a jucat primul lui rol intr-un serial de televiziune, "Ezel", unde in ciuda faptului ca a avut un rol episodic, l-a ajutat sa faca primul pas catre o cariera in actorie. Au urmat multe alte roluri in seriale de mare succes, printre care se numara: serialul "Filinta" (2015-1016), serialul "Çarpışma" ("La rascruce"), in care rolul Demir i-a adus un mare succes, iar cel mai recent rol jucat este cel

din serialul "Doctorul minune", in care a jucat alaturi de multi actori celebri.

Carismaticul actor Hakan Kurtas a incercat sa imbine pasiunile sale pentru teatru, sport si muzica, reusind sa isi construiasca o cariera de succes si sa urce rapid in topul celor mai talentati si apreciati actori din tanara generatie din Turcia.

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.