Bianca Comănici, adevărul despre scandalul cu videochatul, de la Puterea dragostei: ''Cele mai mari greseli le-am facut din dragoste''

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 05 aug 2022, 02:30

Bianca Comanici face dezvaluiri uimitoare

Sursa: Captură YouTube

Bianca Comănici face dezvăluirea momentului despre scandalul cu videochatul care a creat mari controverse la ”Puterea dragostei”, dar și în mediul online.

Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea dragostei, face primele mărturisiri, după un an de la incidentul care a ținut primele pagini ale ziarelor, mai exact, scandaul cu videochatul, care a propulsat-o în showbiz. Bruneta a devenit subiect de discuție în casa ”Puterea dragostei”, după ce pe internet au apărut imagini cu ea în posturi nu tocmai ortodoxe.

Bianca Comanici, adevarul despre scandalul cu videochatul, de la Puterea dragostei: ''Cele mai mari greseli le-am facut din dragoste''

În urmă cu mai bine de un an, fost concurentă de la ”Puterea dragostei”, a trecut prin momente cumplite, după ce s-a aflat că a făcut videochat, iar pe internet au apărut imagini cu ea în diferite ipostaze. Tânăra a devenit subiect de discuție în casa dragoste, concurenții au arătat-o cu degetul și au râs de ea.

Bianca Comănici a fost invitată în emisiunea Detectorul de minciuni, pe care o puteți viziona în fiecare zi de joi, pe pagina de YouTube theXclusive, unde a elucidat întreg misterul legat de acest subiect.

Bruneta a fost supusă la un test al groazei de către Mihai Hînda, iar aceasta a încercat să spulbere toate miturile și să clarifice lucrurile.

Citeste si: Urmărește cele mai noi episoade din emisiunile tale preferate începând de Luni, de la 19:00, pe canalul de YouTube theXclusive. Iată ce puteți urmări în această săptămână

Ar renunța Bianca Comănici la persoana iubita pentru bani?

Mihai Hînda va încerca să intre în toate dedesubturile invitatei sale și va încerca să scoată la inveală adevăruri mai puțin știute despre aceasta în spațiul public. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca a fost întrebată dacă ar renunța la persoana iubită pentru o sumă de bani, vedeta nici nu a stat de gânduri și a dat răspunsul.

”Depinde de sumă”,  a spus râzând.

Aceasta a mai fost întrebată dacă s-a prefăcut că place pe cineva în show-ul Puterea dragostei.

''Cele mai mari greseli le-am facut din dragoste'', a

mai spus Bianca Comănici.

Urmăriți o nouă ediție a emisiunii ”Detectorul de minciuni”, joi, pe canalul theXclusive, acolo unde veți putea urmări răspunsurile Biancă Comănici la cele mai controversate întrebări legate de viața ei personală, dar și despre scandaul cu videochatul care a pus-o, o bună perioadă de timp, într-o ipostază jenantă.

Citeste si: Noi ediții ale emisiunilor tale preferate pe canalul de YouTube theXclusive, saptamana viitoare! Iata ce veti putea urmari începând de luni de la ora 19:00!