Cand doi se cearta al treilea castiga! Pe cine va alege Antonia? Aflati ce dispute aprige din gelozie se vor isca in casa Puterea dragostei, joi, 21 octombrie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 oct 2021, 10:33
radu puterea dragostei Foto(4)
Radu si Vlad, schimb de replici acide
Sursa: Captură KANAL D

Concurentii din casa Puterea dragostei declanseaza noi dispute din ce in ce mai aprige si se va ajunge la certuri teribile.

Dupa Gala Puterea dragostei de duminica, in care au avut loc multe momente tensionate si certuri aprige, saptamana aceasta a debutat cu multe surprize pentru concurentii din casa iubirii. Dupa plecarea cuplului Yasmina si Mihai, in cadrul show-ului matrimonial si-au facut aparitia noi concurenti dornici sa isi caute jumatatea.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Show-ul matrimonial Puterea dragostei poate fi urmarit si in acest sezon atat la Kanal D cat si in mediul online.

Indragita emisiune este difuzata si live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Ce se intampla intre Antonia si Alexandru?

Desi pareau un cuplu solid, Alina si Alexandru ajung sa se certe din nou si isi vor adresa replici acide. Alina pare sa fie extrem de geloasa din cauza Antoniei, care s-a apropiat din ce in ce mai mult de Alexandru.

"Zici ca eu sunt fals, ca am zece fete! Avem amandoi aceeasi vina dar cum am si spus ea a facut o greseala mai mare si nu vrea sa si-o asume!", spune Alexandru.

Pe de alta parte, Antonia este pusa la punct de Madalin, care ii spune verde in fata ca isi urmareste doar propriile interese si nu are de gand sa isi caute jumatatea asa cum pretinde.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In vreme ce cuplul format din Alina si Alexandru se confrunta cu multe certuri si Radu si Adelina s-au distantat destul de mult si par sa nu mai fie dispusi sa lupte deloc pentru relatia lor, mai ales de cand tanarul

s-a aratat destul de interesat de Antonia, blondina care a pus pe jar inimile baietilor inca de cand si-a facut aparitia in casa Puterea dragostei.

"Victima casei! Aplaudati-l, va rog pe Radu, victima casei! El nu pricepe!", spune Adelina.

Un moment total neasteptat va cel in care Radu va recurge la un gest incredibil. Tanarul o va saruta pe frumoasa Antonia in vazul tuturor, provocand o adevarata furtuna in casa Puterea dragostei.

Cea care va suporta cu greu gestul lui Radu va fi chiar fosta lui iubita, Adelina, care pare resemnata insa in adancul inimii este inca geloasa.

In cele din urma, Cristina Mihaela va pune punctul pe i si va spune ca Antonia nu-l va alege nici pe Vlad si nici pe Radu, ci se va indrepta catre Alexandru. Aflati ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei dupa intrarea in emisiune a noilor concurenti, joi, 21 octombrie 2021, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Program TV Puterea Dragostei. În ce zile și la ce oră se difuzează emisiunea la Kanal D?

Citeste si: Emotii mari in Gala Puterea dragostei! Cel mai nou cuplu in pericol de eliminare! Cine a parasit emisiunea si cine a fost desemnat Favoritul saptamanii!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.