Cum s-a îmbrăcat Culiță Sterp la botezul fiului său! A avut o ținuta care îți “ia ochii”

Autor: Madalina Maftei

Botez fiul lui culita

Sursa: Instagram

A sosit ziua mult așteptată de familia Sterp, cât și de cei apropiați acestora, Culiță și-a botezat fiul. Evenimentul a fost organizat în mare detaliu, astfel artistul nu putea apărea oricum în cea mai importantă zi din viața copilului său. Fostul concurent de la Survivor a optat pentru o ținută care a atras toate privirile.

Astăzi este o zi extrem de importantă pentru familia lui Culiță Sterp, artistul și-a creștinat, în sfârșit, fiul. Fericitul eveniment a fost organizat până la cel mai mic detaliu de fostul concurent de la Survivor România. Culiță nu putea apărea oricum în cea mai importantă zi din viața lui și a familiei sale, astfel a optat pentru o ținută care a atras toate privirile.

Cum s-a îmbrăcat Culiță Sterp la botezul fiului său! A avut o ținuta care îți “ia ochii”

Culiță Sterp nu se putea prezenta oricum la botezul fiului său, astfel cântărețul de muzică de petrecere a optat pentru o ținută care a lăsat pe toată lumea cu gura cascată.

Artistul a postat pe contul său de Instagram, o filmare de la fericitul eveniment. În urmă cu doar câteva momente, Faimosul s-a filmat de la biserica unde fiul său a fost creștinat. În filmare se poate observa că acesta a optat pentru un costum extrem de elegant de culoare muștar, la care a asorat o cravată cu mai multe detalii de maro și crem,

precum și o batistă de buzunar în aceeași noanță. Artistul a optat pentru o cămașă albă pe care a luat-o pe dedesubtul sacolului.

Culiță a făcut mai multe clipuri video cu invitații care vor lua parte la minunatul eveniment, Iancu, fratele lui, a optat și el pentru un costum elegant, însă de culoare gri. Prezenți în imaginii au fost și Andrei Ciobanu și Marilena, care au acceptat cu bucurie invitația la botez.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fostul concurent de la Survivor România merge la botezul fiului lui Culița Sterp, fără iubita sa însărcinată: ''Sorin merge fără mine''

Cine sunt nașii fiului lui Culiță Sterp

Spre surprinderea tuturor, Culiță nu a optat pentru o pereche de nași nu prea îndepărtați, ci și-a dorit să rămână în familie. Astfel, artistul a ales ca părinții spirtuali micuțului său să fie chiar sora sa Ileana și soțul acesteia.

Dacă vă întrebați dacă fosții concurenți de la Survivor România vor fi prezenți la acest eveniment, e bine, da.

Atât Sorin Pușcașu, cât și Irisha au postat imagini de pe drum, în timp ce se îndreptau spre evenimentul mult așteptat, în mașină se poate observa și Ștefan Ciuculescu și iubita sa. Aceștia sunt puși pe distracție și nerăbdători să ajungă la destinație.

Citeste si: Culiță Sterp și-a dus fiul să își cunoască bunicul pentru prima oară. Reacția uluitoare a acestuia când a fost invitat la botez