Mario Fresh s-a fotografiat fără mască în autobuz! Artistul a încălcat măsurile de protecție sanitară

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 05 aug 2022, 05:45

Mario Fresh a încalcat regulile 

Sursa: Instagram

Mario Fresh s-a fotografiat fără masca de protecție, în timp ce mergea cu mijlocul de transport în comun. Artistul nu a respectat măsurile de protecție sanitară.

Mario Fresh s-a pozat în timp ce mergea cu mijlocul de transport în comun fără să poarte masca de protecție. Acesta a urcat imagine pe rețelele de socializare, fără să țină cont că ar putea fi tras la răspundere.

Mario Fresh s-a fotografiat fără mască în autobuz! Artistul a încălcat măsurile de protecție sanitară

Se pare că Mario Fresh sfidează legea și nu ține cont de măsurile de protecție sanitară.

A rtistul s-a fotografiat fără mască, în  timp ce se deplasa cu autobuzul prin oraș. Fără vreo reținere cântărețul a urcat imaginile pe rețele de socializare.

Mario Fresh este foarte activ în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu toate proiectele sale muzicale. În urmă cu câteva ore, acesta a urcat pe contul de Instagram un videoclip în care era îmbrăcat cu un hanorac și părea destul de mândru că nu poartă masca de protecție în mijlocul de transport în comun.

Acesta a ținut să scrie un mesaj alături de imaginile în care se poate observa că încalcă reguile.

Citeste si: Mario Fresh, detalii neștiute despre relația cu Alexia Eram. Mai formează sau nu un cuplu?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am făcut-o și pe asta.”, a scris el.

Masca de protecție a devenit obligatorie în toate spațiile, atât la interior, cât și la exterior, această măsură se regăsește în setul de restricții de care președintele le-a anunțat miercuri, chiar dacă măsurile vor fi aplicate începând de luni, 25 octombrie, este bine cunoscut fapul că masca este obligatorie în mijloacele de transport în comun.

Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați artiști ai generației tinere, piesele sale sunt un adevărat deliciu pentru tinerii petrecăreți.

Citeste si: Mario Fresh și Alexia Eram se pregătesc pentru primul copil?! Cei doi au planuri mari de viitor împreună: ”O să ne apucăm de treabă”